Zorgkwekerij Jomajole is sinds 2016 actief en biedt een zinvolle dagbesteding aan. De zorgkwekerij richt zich op de jeugd  en op volwassenen voor wie het door omstandigheden (tijdelijk) moeilijk is om in het reguliere onderwijs/arbeidsproces te functioneren.

Jomajole is een kersenkwekerij in Moerkapelle (gemeente Zuidplas). Zij kweken een kwalitatief hoogstaand product, hun kersenbomen staan in een kas. Daardoor worden de kersen groter, hebben een heerlijke smaak en zijn een aantal weken eerder rijp dan buitenkersen. Momenteel groeien in de kas meer dan dertig kersenrassen. Naast kersen hebben zij in hun kas nog andere fruitbomen en struiken.

In de kas vind je een vijver met vissen en schildpadden en een volière met diverse (tropische) vogelsoorten. Voor de kinderen is er een speeltoestel en fietsjes. Het terras en de winkel zijn tijdens het kersenplukseizoen geopend

Bij The Farm Shop verkopen zij: aardappelen van eigen land. Daarnaast vindt u in hun winkel groente en fruit. De kippen op het bedrijf leggen de eieren die die je er kan kopen. Maar u kunt er ook terecht voor kaas, streekproducten of een cadeautje.
Op verzoek maken ze bij The Farm Shop ook fruitmanden in diverse prijsklasse, maar ook cadeaumanden voor jubileums en feestjes.
In december kunt u er terecht voor een kerstpakketten/cadeaumanden.