In Woudenberg kan je bij deze automaat terecht voor jouw biologische eieren, honingproducten en biologische geitengaas  Daarnaast verkoopt men noten en crackers. De automaat is 24/7 geopend.

Vanaf 2009 is de mooie boerderij Het Broek in het bezit van fam. van de Lagemaat. Toen is er een ligboxenstal gebouwd met 170 ligboxen. De stal is gebouwd volgens de Maatlat Duurzame Veehouderij. De koeien worden vanaf mei tot er met november op dag beweid.
In 2013 is er na een brand in de jongveestal een nieuwe jongvee stal gebouwd met 150 ligboxen. Deze boxen zijn voor droge koeien, drachtige vaarzen, pinken, kalveren.
Fam. van de Lagemaat bestaat uit Jan en Dikkie van de Lagemaat, Martin, Carlo & Jolien en kleindochter Roxanne.
Ze wonen allemaal op de boerderij. Dikkie beheert op de boerderij een Bed And Breakfast en tuiniert graag. Maar bovenal houdt ze erg van gezelligheid.
Carlo concentreert zich nu het meest op werken in en buiten het bedrijf, verder geniet hij van zijn jonge gezin.Bij het Melkbedrijf ’t Broek te Woudenberg installeerde men twee automaten. Een automaat met rauwe melk en één met kaas. Met de kaas heeft de jonge boer al verschillende prijzen gewonnen.