Het is een gemengd bedrijf. Zij telen vollegrondsgroenten. En tevens hebben ze ook vlees stieren. In het asperge seizoen, telen zij de lekkerste asperge.

De kaasboerderij is gelegen in een bosrijke omgeving vlakbij Bergen op Zoom op de Brabantse Wal.  Zij hebben een melkveebedrijf met een kaasmakerij waarbij ze hun eigen melk verwerken tot kaas en andere zuivelproducten, zoals karnemelk, yoghurt, kwark, diverse soorten vla, roomijs etc.

Ook verkopen zij rundvlees van hun eigen bedrijf.

Tevens verkopen zij allerlei natuurproducten, zoals honing, jam etc. Ook allerlei typisch Hollandse dingen vindt U bij hun in de winkel. Producten met koeienprints, maar ook kaasschaven en andere cadeau artikelen.

Zij kunnen voor U ook een leuke, originele kaasmand samenstellen, waarbij U zelf kunt bepalen wat U erin wilt doen. Een schitterend cadeau om te geven, maar zeker ook om te krijgen.

Deze boerderijwinkel is in de winter een schuur maar ieder voorjaar wordt hij weer omgetoverd tot winkel. Een plek waar al veel mensen de afgelopen jaren de weg naar hebben kunnen vinden voor de meest verse asperges, aardbeien en aardappelen. Maar zij verkopen nog veel meer Brabantse Wal producten zoals: Achterham, appel- of perensap. Daarnaast liggen er in deze winkel in het seizoen lamsoren en zeekraal, aspergewijn en aardbei, prosecco, honing van een imker uit de buurt.

Stap eens binnen in onze winkel en ontdek de smaak van al dit lekkers. Alle genoemde producten worden in een beschermd gebied gekweekt.