Deze site geeft een kijkje op het familiebedrijf in Huijbergen.
Zij hebben een pluimveebedrijf met 90.000 leghennen.

Het bedrijf bevindt zich op de Brabantse wal,

Het is een gemengd bedrijf. Zij telen vollegrondsgroenten. En tevens hebben ze ook vlees stieren. In het asperge seizoen, telen zij de lekkerste asperge.

Aan de Weg naar Wouw vind je op nr 1 te Huijbergen de natuurcamping Brabant. Kamperen bij de boer en beleven wat er bij een boerderij zoal gebeurt. Bij deze camping runnen Ad en Marie-Louise Nelen tevens de winkel Costa Kabrita. Zij werken beide volledig op hun bedrijf en hebben vijf kinderen Bart, Stefan, Melissa, Jasper en Larissa.

In de winkel vind je de heerlijkste geitenkaas. De naam van het bedrijf is verbonden aan het houden van geiten. Costa Kabrita betekent Geitenkust in het Papiaments. Ad en Marie-Louise zochten al heel lang een passende naam voor hun boerderij. Als in 1997 een van de gasten van hun camping in het gastenboek schrijft: “Het was gezellig kamperen op Costa Kabrita (geitenkust)”, is daarmee de naamgeving geboren.

Je kunt in de winkel terecht voor een heerlijke geitenkaas in verschillende smaken, maar ook voor geitenijs en geitenmelk kan je bij Costa Kabrita terecht.

Zes dagen per week vindt u Gebroeders van Diermen op diverse markten door heel Nederland! Met een breed assortiment aan verse-, gerookte-, gestoomde- en gebakken vis en diepvriesproducten staan zij wekelijks voor u klaar.

Ook de winkel in Bunschoten is zes dagen per week open.

In de Plattelandswinkel Het Geleg bent u van harte welkom voor heerlijke verse producten.

Iedere dag worden de salades en de maaltijdsalades vers gemaakt.

Verder kunt u er terecht voor groentes, fruit, olijven, kaas, zuivel, sappen etc.

Er staan buiten banken om een tussenstop te maken.

Het Confituur Kraampje

Verkoop van huisgemaakte confituur, chocopasta, pindakaas, mosterd en op bestelling ook koekjes en bonbons.

Aspergehoeve Koolen heeft een nu ook een boerderijwinkel geopend om u het hele jaar te kunnen voorzien van verse en (h)eerlijke producten.

Het assortiment bestaat uit:

(Streek)producten,
Groente (gesneden),
Fruit en (smoothies),
Salades,
Aardappelen,
Zuivel van “De Meirhoeve” uit Meer in België,
Vlees van boerderijwinkel “Natuurlijk Vlees” Masseurs uit Oud Gastel.

Deze boerderijwinkel is in de winter een schuur maar ieder voorjaar wordt hij weer omgetoverd tot winkel. Een plek waar al veel mensen de afgelopen jaren de weg naar hebben kunnen vinden voor de meest verse asperges, aardbeien en aardappelen. Maar zij verkopen nog veel meer Brabantse Wal producten zoals: Achterham, appel- of perensap. Daarnaast liggen er in deze winkel in het seizoen lamsoren en zeekraal, aspergewijn en aardbei, prosecco, honing van een imker uit de buurt.

Stap eens binnen in onze winkel en ontdek de smaak van al dit lekkers. Alle genoemde producten worden in een beschermd gebied gekweekt.