In de winkel van IJs en Koek in Oud Langbroek waan je je in het Openlucht Museum. Ware het niet dat het meest verrukkelijke zelfgemaakte schep- en softijs verkocht wordt.

Richard Zoontjes kocht het oudste pandje van Langbroek als woonhuis. Sinds jaar en dag was er een tabaks- annex snoepwinkeltje in gevestigd. En de sfeer van dat authentieke winkeltje wilde hij niet verloren laten gaan. Sterker nog, de naastgelegen kamer is ook open voor het publiek. Men kan hier rustig even zitten, het is alsof je bij je oma op visite bent.
Zuurstokken, zoethout en druivensuiker uit die goede oude tijd staat er onder andere uitgestald.

Zorgboerderij Langbroek verkoopt producten van eigen boerderij en streekproducten. Het is een bijzondere werkplek waar mensen met een visuele en verstandelijke beperking genieten van het werken op een boerderij. In de knusse boerderijwinkel op het terrein kunt u heerlijke, verse en zelfgemaakte boerderijproducten zoals seizoensgebonden groente en fruit, eieren, sambal, jam en olie kopen. Ook verkopen ze zelfgemaakte producten van hout zoals vogelhuisjes in klomp vorm, meeshuisjes en voeder.  Soms staat er ook een kar met producten aan de weg.

De producten kunt u bekijken en kopen op de boerderij. Een deel van de producten worden ook verkocht in ‘t Ogenblikje in Doorn.