In de tuinwinkel worden seizoensgroenten, zaden, servies, jam een mooi gebonden boeket verkocht, maar ook biologische kazen, thee en in het seizoen honing van eigen bijen! Speciale aandacht geven we aan rouwwerk, een stuk of krans wordt in nauw overleg met de opdrachtgever gemaakt. Elk stuk is uniek.

Rondom de tuinwinkel vind je een mooie presentatie van planten en kruiden. Mooi opgemaakte manden staan klaar of worden op bestelling gemaakt.

Imkerij ‘t Schuurtje is als hobby imkerij in 1975 door Lien Beaujon opgericht. Vanaf 2002 heeft dochter Hetty Kastelein de imkerij omgetoverd tot een recreatie en educatie imkerij met veel leuke activiteiten.

In de oude sfeervolle tuinschuur is onze uitgebreide natuurvoedingswinkel. De vers van het land geoogste groenten zijn daar natuurlijk de trekpleister. Maar daarnaast is het assortiment aangevuld met groenten en fruit van collega telers, uiteraard alles biologisch(dynamisch).
En om u niet veel auto- of fietskilometers te laten maken kunt u werkelijk voor al uw boodschappen in onze winkel terecht.
Dus ook uw brood, zuivelproducten, 35 soorten kaas, sapjes, wijnen,vlees en een ruime keus droogwaren.
U kunt bij ons pinnen, en een winkelbezoek is leuk te combineren met een wandeling of bezoek aan ons terras.