Groente, fruit, eieren, streekproducten

Boerderij automaat Walbroek voor een divers assortiment van streekproducten zoals: vrijland eieren, aardbeien, asperges, kersen, appels, peren etc.

Boerderij met boerderijautomaat.
Ontdek de gezelligheid, de groene omgeving en het boerenleven op recreatieboerderij Bij de 3 Linden op de camping, b&b of groepsaccommodatie.

Wij zijn een fruitteelt bedrijf gelegen in het stadje Batenburg. Het bedrijf bestaat uit 19 hectare met daarop de rassen Elstar en Red Prince. Het is familiebedrijf teelt met passie appels

Bij Bankhoeve vlees koop je rechtstreeks van de boerderij

De producten van Appeltje – Eitje zijn dagvers omdat er rechtstreeks vanaf de boerderij aan de consument geleverd wordt. Onze klanten profiteren van de volgende voordelen:^p

(1) Onze producten zijn duurzamer vanwege de zeer korte keten.
(2) Producten zijn dagvers = minder verspilling.
(3) Je weet wat je eet. Producten komen uit de regio en je kunt bij ons al je vragen stellen.
(4) Door het ontbreken van de tussenhandel betaal je een eerlijke prijs.
(5) Gemak, je koopt binnen 1 minuut de producten uit de automaat en de winkels zijn 7 dagen per week open (ook tijdens feestdagen).
(6) Verse producten zijn extra lekker waardoor je meer gezonde producten eet (ook kinderen).
(7) De winkels zijn goed bereikbaar. ‘gratis parkeren’ = vlakbij.

Welkom bij de gezondste groente- en fruitwinkel van Nederland.

We weten als geen ander waar we over praten als het om de beste kwaliteit en versheid gaat van onze producten. Jaar in jaar uit verkopen we de lekkerste groente, fruit en zuidvruchten in onze winkels. En dat al meer dan 30 jaar. Vanuit onze eigen groothandel kunnen we rechtstreeks producten inkopen en uitleveren. Snel schakelen bevordert de versheid. Zo halen we het citrusfruit meestal bij teler José uit Valencia en de kokosnoten bij boer Michel uit Ivoorkust. Maar bij voorkeur halen we de producten uit ons eigen vertrouwde Nederland. Want hier hebben we de lekkerste appels, peren die meestal uit de Betuwe komen.

Hoe het allemaal begon…
Boerderij De Diervoort is al honderden jaren oud en hoorde vroeger bij het dorp Hatert. In de jaren ’30 is de opa van Theo als pachter op deze boerderij gekomen, toen nog een gemengd bedrijf, zoals er zoveel waren in die tijd. Toen Piet en Willy Hopman (de ouders van Theo) de boerderij overnamen rond 1970, hebben zij gekozen voor specialisatie in melkkoeien, dus de varkens en kippen verdwenen van de boerderij. Theo is in 1984 samen met zijn ouders het bedrijf gaan runnen en in 1996 heeft hij samen met Ine de boerderij overgenomen.

Wij verkopen onze eigen geteelde appels en peren. Verder citrusfruit zoals bananen, sinaasappels en mandarijnen. Groenten van het seizoen. En streekproducten zoals appelsap en wijn van eigen appels.