Bij de Vitaminetuin verkopen ze producten die goed zijn voor de gezondheid maar ook vooral lekker smaken. Naast het brede assortiment bieden zij u iets dat in veel winkels niet belangrijk wordt gevonden: aandacht en advies. Al collega’s bij de Vitaminetuin hebben het certificaat behaald voor voedingsadviseur om u optimaal van dienst te zijn met al uw vragen. Advies en persoonlijke aandacht zijn bij hen heel normaal. Voor advies (op maat) kunt u altijd bij de Vitaminetuin terecht!

Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Nog iedere dag gebruiken zij recepturen die stammen uit eind 1870 met hoogwaardige ingrediënten. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt én dat proeft u terug in hun heerlijke producten.

Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Nog iedere dag gebruiken zij recepturen die stammen uit eind 1870 met hoogwaardige ingrediënten. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt én dat proeft u terug in hun heerlijke producten.

Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Nog iedere dag gebruiken zij recepturen die stammen uit eind 1870 met hoogwaardige ingrediënten. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt én dat proeft u terug in hun heerlijke producten.

Bakkerij Paul Schalke is een familiebedrijf waar al drie generaties lang alles draait om het maken van het allerlekkerste brood en banket. Met hun creativiteit, passie en een ambachtelijke aanpak weten zij hun klanten keer op keer te verrassen.
Zij beschikken over een eigen bakkerij, waar kundige en gedreven brood- en banketbakkers elke dag (en nacht!) hun producten vers bereiden. En dat proeft u!

U bent van harte welkom in hun winkels in Naaldwijk of Monster. Dat kan zijn voor hun populaire Schalke-brood, een doos verrukkelijk gebak, een onvergetelijke bruidstaart en voor zakelijke bestellingen en relatiegeschenken.

Kom, proef en geniet. Welkom bij Bakkerij Paul Schalke!

Sinds 2000 is Vis & traiteur Jeroen Vijverberg, met zijn kwaliteitswinkel voor vis, gehuisvest  aan de Rembrandtstraat 1b te Naaldwijk. Men heeft zich toen direct aangesloten bij de Vereniging van Visgilde om het bedrijf nog verder te kunnen ontwikkelen. In juni 2006 besloot men om de stap  te maken om ook buiten de winkel om, buffetten te gaan verzorgen. Echter, toen was er de capaciteit nog niet voor. Daarom is er boven  de winkel een moderne grootkeuken gerealiseerd, die aan alle HACCP eisen voldoet. Het gaat uiteindelijk om de kwaliteit van de te leveren gerechten. In januari 2007 komt er een kok in dienst, die dit alles voor hen is gaan verzorgen. Omdat de ontwikkeling van het bedrijf stagneert wordt er besloten om uit de Vereniging van Visgilde te stappen. Niet omdat het niet goed is, maar omdat men zich binnen deze organisatie niet verder kon ontwikkelen. Men wilde meer en hebben gekozen voor een uitdagend avontuur! En daarom is in december 2009 de naam aangepast in Vis & traiteur Jeroen Vijverberg.

In januari 2010 is er nog een kok aangenomen voor het catering-gedeelte. De catering, waar men voor 95% buffetten levert, die uit vlees bestaan, begon te groeien en hun klanten weten het bedrijf nu beter te vinden. De gewenning van ook vlees moet wel nog steeds een beetje groeien. Als je een viswinkel binnenstapt wordt er van uitgegaan dat er alleen visbuffetten worden geleverd. Niets is echter minder waar. Sinds mei 2011 is er besloten om nog een derde kok aan te nemen. Het wordt steeds meer een trend om walking dinners te geven. Men hoeft hiervoor niet aan tafel maar krijgt kleine hapjes aangeboden,  zowel warm als koud. Alsmede een uitstekende dessert. Ook hier zijn er vele mogelijkheden waarin zelfs met een gluten- of andere allergiesoort rekening kan worden gehouden. Het minimale aantal voor het verzorgen van een buffet is gesteld op 20 personen. De buffetten worden geleverd op het tijdstip en plaats die van tevoren wordt afgesproken. Daarnaast legt men ook vast wat gedaan wordt met het ophalen van het “vuile” buffet. Dus terwijl men bij Vis & traiteur Jeroen Vijverberg doet waar men goed in is, geniet u met uw gasten van een heerlijk buffet.

In februari 2018 is er ook een webshop gebouwd, zodat men online kan bestellen. De bestelling kan worden opgehaald in de winkel of kan men laten bezorgen.

Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Nog iedere dag gebruiken zij recepturen die stammen uit eind 1870 met hoogwaardige ingrediënten. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt én dat proeft u terug in hun heerlijke producten.

Wilt u een kijkje achter de schermen bij het bereiden van brood, dan kan dat bij bakkerij Huijsgemaakt. Kris Huijsman, een nog jonge ondernemer runt met zijn vriendin Zoë Haket uit Maasdijk de bakkerij Huisgemaakt in ‘s-Gravenzande. Het begon steeds meer te kriebelen bij Kris om een eigen zaak te beginnen en toen de mogelijkheid zich voordeed in ‘s-Gravenzande greep hij de kans met beide handen aan. Zijn vriendin Zoë, is juf, maar gaat daarnaast ook in Bakkerij Huisgemaakt aan het werk. Bij bakkerij Huijsgemaakt staat voor passie, oorsprong & beleving. Zij gaan terug naar de authentieke wijze van het ambacht in combinatie met producten en de vraag van nu!

Kris gaat zich in de bakkerij vooral concentreren op desembroden, die hij overdag produceert. Vanuit de winkel krijgen klanten dat goed zicht op het proces dat daarmee gepaard gaat.  Daarnaast wordt er ook banket verkocht en koffie ‘to-go’.

Beleef – kies – proef en neem een stukje van het ambacht met u mee naar HUIJS!

In de Hoofdstraat op nr. 52 te De Lier kunt u bij slagerij D&D terecht voor ambachtelijk vlees en vleeswaren. Maar ook voor de smakelijke barbecuespecialiteiten en gourmetschotels bent u bij hen aan het juist adres. Heeft u een feestje laat dat een overheerlijke hapjesschotel  maken met de lekkerste ambachtelijke ingrediënten, door slagerij D&D. Men draait ook de hand niet om voor het verzorgen complete buffetten. Dus heeft u een feestje met meerdere mensen, maak dan een afspraak met slagerij D&D.

Het motto bij deze slager is: ‘Kom en proef van onze ambachtelijke kwaliteit’.

Aan de Lange Wateringkade vindt u op nr. 32 een stalletje met de lekkerste (soep) tomaten en paprika’s. Dit stalletje is geopend van maart t/m half november.