In het centrum van Honselersdijk aan de Dijkstraat nr. 100 vind je de bakkerij van Erwin Scholtes. Een bakker die u voorziet van het lekkerste verse brood, maar waar je ook terecht kunt voor een overheerlijke taart, gebak of koek. En heb je een allergie, ook daar heeft deze bakker een oplossing voor.  Wekelijks heeft bakker Scholtes mooie aanbiedingen, kijk daarvoor op hun website.

Bij slagerij Aad Groenewegen staat men voor behoud van de vakmanschap is meesterschap. Dus de ambachtelijke traditie van vlees verwerken en bereiden in stand houden en dit met respect voor dier en milieu.
Naast een hoogwaardig vers vleesassortiment hebben Zij ook een breed assortiment aan vleesspecialiteiten. Hun vleeswaren en worsten worden in de eigen worstmakerij vervaardigd.

Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Nog iedere dag gebruiken zij recepturen die stammen uit eind 1870 met hoogwaardige ingrediënten. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt én dat proeft u terug in hun heerlijke producten.

Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.

Het personeel staat met een glimlach klaar voor de klant. Een bezoek aan deze Meesterbakker dus zeer de moeite waard.

Deze winkel geeft tevens de mogelijkheid voor een leuke invulling van een kinderfeestje? Vier het in de bakkerij achter deze winkel Naaldwijk. Dit kan op woensdagmiddag.

Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Nog iedere dag gebruiken zij recepturen die stammen uit eind 1870 met hoogwaardige ingrediënten. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt én dat proeft u terug in hun heerlijke producten.

Bakkerij Paul Schalke is een familiebedrijf waar al drie generaties lang alles draait om het maken van het allerlekkerste brood en banket. Met hun creativiteit, passie en een ambachtelijke aanpak weten zij hun klanten keer op keer te verrassen.
Zij beschikken over een eigen bakkerij, waar kundige en gedreven brood- en banketbakkers elke dag (en nacht!) hun producten vers bereiden. En dat proeft u!

U bent van harte welkom in hun winkels in Naaldwijk of Monster. Dat kan zijn voor hun populaire Schalke-brood, een doos verrukkelijk gebak, een onvergetelijke bruidstaart en voor zakelijke bestellingen en relatiegeschenken.

Kom, proef en geniet. Welkom bij Bakkerij Paul Schalke!

Sinds 2000 is Vis & traiteur Jeroen Vijverberg, met zijn kwaliteitswinkel voor vis, gehuisvest  aan de Rembrandtstraat 1b te Naaldwijk. Men heeft zich toen direct aangesloten bij de Vereniging van Visgilde om het bedrijf nog verder te kunnen ontwikkelen. In juni 2006 besloot men om de stap  te maken om ook buiten de winkel om, buffetten te gaan verzorgen. Echter, toen was er de capaciteit nog niet voor. Daarom is er boven  de winkel een moderne grootkeuken gerealiseerd, die aan alle HACCP eisen voldoet. Het gaat uiteindelijk om de kwaliteit van de te leveren gerechten. In januari 2007 komt er een kok in dienst, die dit alles voor hen is gaan verzorgen. Omdat de ontwikkeling van het bedrijf stagneert wordt er besloten om uit de Vereniging van Visgilde te stappen. Niet omdat het niet goed is, maar omdat men zich binnen deze organisatie niet verder kon ontwikkelen. Men wilde meer en hebben gekozen voor een uitdagend avontuur! En daarom is in december 2009 de naam aangepast in Vis & traiteur Jeroen Vijverberg.

In januari 2010 is er nog een kok aangenomen voor het catering-gedeelte. De catering, waar men voor 95% buffetten levert, die uit vlees bestaan, begon te groeien en hun klanten weten het bedrijf nu beter te vinden. De gewenning van ook vlees moet wel nog steeds een beetje groeien. Als je een viswinkel binnenstapt wordt er van uitgegaan dat er alleen visbuffetten worden geleverd. Niets is echter minder waar. Sinds mei 2011 is er besloten om nog een derde kok aan te nemen. Het wordt steeds meer een trend om walking dinners te geven. Men hoeft hiervoor niet aan tafel maar krijgt kleine hapjes aangeboden,  zowel warm als koud. Alsmede een uitstekende dessert. Ook hier zijn er vele mogelijkheden waarin zelfs met een gluten- of andere allergiesoort rekening kan worden gehouden. Het minimale aantal voor het verzorgen van een buffet is gesteld op 20 personen. De buffetten worden geleverd op het tijdstip en plaats die van tevoren wordt afgesproken. Daarnaast legt men ook vast wat gedaan wordt met het ophalen van het “vuile” buffet. Dus terwijl men bij Vis & traiteur Jeroen Vijverberg doet waar men goed in is, geniet u met uw gasten van een heerlijk buffet.

In februari 2018 is er ook een webshop gebouwd, zodat men online kan bestellen. De bestelling kan worden opgehaald in de winkel of kan men laten bezorgen.

Paprika, komkommer, cherry tomaatjes

Melanie de Wilde en Tim Boers zijn eigenaren van Enjoy Granola.
Melanie vertelt:  Ik heb een passie voor ambacht en voeding. Dat begon bij mij al vroeg. Ik zocht altijd alles uit en wilde alles over voeding weten. Ik merkte al snel dat er in een hoop ontbijtgranen ontzettend veel onnatuurlijke ingrediënten zitten. Zonde! Zo begint je dag toch nooit goed? Ik dacht dit kan anders! Dat was de start van Enjoy Granola! Oprecht goede granola, zonder toevoegingen die er niet in thuis horen. Lekker en gezond dus!
Ik bak samen met Tim onze granola op ambachtelijke wijze. Vol liefde en passie! Kijk eens op onze webshop en kies jouw favoriete smaak.

Ambachtelijk brood, authentiek brood, harde broodjes, zachte broodjes, gebak, taartjes, koekjes zoet & zout