In het mooie Land van Maas en Waal runt de familie Walraven de ‘Fruittuin Bloesemhof’.  Op hun fruitteeltbedrijf telen zij hoofdzakelijk kersen maar ook de appel, de peer, de pruim en diverse soorten bessen hebben hun oorsprong op dit bedrijf. De familie Walraven verkoopt hun fruit aan huis en daarnaast verwerken zij hun fruit in jams, sappen en sauzen. Ook voor streekproducten kan je gerust op bezoek gaan.
Naast alles wat met fruit te maken heeft verkoopt men ook kaas, honing en eieren.

En heeft u vakantie en bent u in de buurt, fiets dan rustig tussen de landerijen door en geniet van de rust die dit gebied uitstraalt. Wilt u even zitten dan kunt u bij de ‘Fruittuin Bloesemhof’ terecht voor een kopje koffie en zelfgebakken taart. Een aanrader.

Welkom op de website van Foxyfarm Biologische varkenshouderij.
Op deze site presenteren zij producten die op onze eigen Foxyfarm zijn gewonnen of opgegroeid.Terug in de natuur op het platteland in het land van Maas en Waal waar u nog  van de rust kunt genieten en natuurlijk van onze  producten.
We hebben heerlijk biologisch vlees gevacumeerd en per stuk verpakt diepgevroren, kakelverse biologische eieren  en honing van onze bijen en speciaal vlees van onze biologische Bonte Bentheimer scharrelvakens.
Erkend labelhouder van de Echte Bonte Bentheimer varkens.

soft- en schepijs in verschillende smaken.
zelfgemaakte milkshakes in 10 verschillende smaken.
ook kunt u genieten van een kop koffie.

onze eigen facebookpagina is: ’n dijk van een ijsje

vanaf maart is er ijsverkoop.
het is niet bekend in welke maand de ijsverkoop stopt.

Over ons
Wij zijn Theo Egelmeer en Francy de Jong en sinds mei 2012 hebben wij in Dreumel een mesterij van voornamelijk vleesrunderen en schapen.
Wij houden onze dieren op een diervriendelijke manier. De runderen staan op potstal en de schapen lopen zoveel mogelijk buiten in het weiland.
Dat bracht ons op het idee een boerderijwinkel te beginnen met als doel een kwalitatief hoogwaardig stukje vlees te verkopen voor een vriendelijke prijs. Dit kunnen wij doen omdat wij werken zonder tussenkanalen, zodoende een hoge kwaliteit maar bereikbaar voor iedereen.
Het product is altijd vers aangezien het vlees direct wordt verwerkt en ingevroren.
* Wij voegen geen geur- kleur of smaakstoffen toe.

Wij zijn Faan Vink en Nicolette Vos en wij runnen een biologische boerderij in Dreumel. Dreumel ligt in het land van Maas en Waal, Gelderland. Onze Boerderij heeft bij de bouw in de jaren ’50 de naam “Westerkloeke” gekregen. Onze boerderij is een biologisch akkerbouw- en pluimveebedrijf.

De kersen worden hier met liefde geteeld in het land van Maas en Waal.