Op dit akkerbouwbedrijf van Arjen en zoon Rens Van de Giessen telen ze aardappels met de rassen Frieslander, Agria, Bildstar en uien. Als je in de nieuwbouw van Gorinchem-Oost woont, kun je het bedrijf zien aan de oostkant denk ik. De automaat is altijd open en gevuld met aardappelen, gesneden aardappelparten met schil en friet, walnoten, fruitsappen, kaas van Zuivelboerderij Noordam Hellouw, grillworst Black Angus Vervoorn en eieren van De Eierboerderij aan de Nieuwe Steeg in Herwijnen. Andersom verkopen zij weer de aardappels van Van de Giessen.
#frietkar Je kan er voor een feest of evenement een frietkar huren van hun versgesneden frietaardappelen met/zonder schil.
#theetuin Moeder Van de Giessen heeft er van mei t/m oktober een theetuin met bijv. koffie/thee, zelfgebakken wafels met aardbeien uit de streek.

In 2018 is Jan van den Bergh zijn kaas gaan maken. Het is een mooie toevoeging aan zijn melkveebedrijf. Het is leuk om met het ‘witte goud’ bezig te zijn en de lekkerste kaas te produceren.

Sinds 2020 hebben ze hun kaasmakerij op het eigen bedrijf. Twee keer per week maakt hij kaas van dagverse melk van hun eigen koeien. Hij melk zijn koeien, de melk gaat in de tobbe en vervolgens start het proces van kaasmaken. Ze verhitten de melk niet waardoor de authentieke smaak blijft bestaan. Zo produceert Jan dus rauwmelkse boerenkaas. Een uniek product wat vraagt om een nauwkeurige verwerking. Een uitdaging dus!