Welkom op de Simonehoeve, onze kaasboerderij en klompenmakerij
De Simonehoeve is een originele kaasboerderij en klompenmakerij. We nodigen u uit om bij ons te kijken hoe we kaas maken en hoe Hollandse klompen gesneden worden. Natuurlijk kunt u in onze winkel klompen passen en uitzoeken en kaas proeven en kopen. Dit kan altijd, zonder dat u andere activiteiten boekt bij ons. We zijn 365 dagen van het jaar open. Groot plezier voor jong en oud. En … u leert er nog wat van ook.

We hebben meer dan kaas en klompen

De Simonehoeve biedt veel mogelijkheden voor een compleet verzorgde dag uit. Waar heeft u zin in? Een gezellige excursie of een middag met Oudhollandse spellen? Klompen decoreren of toch liever naar Volendam en vis proeven? Van Hollandse lunch tot het roken van makreel of paling. Van folklore tot high tea. Bij De Simonehoeve kan het allemaal.

Komt u alleen of met een grote of kleine groep, wij hebben de ruimte. Bedrijfsuitje, familiedag of gewoon een dagje weg? Vraag naar de mogelijkheden. De Simonehoeve staat voor u klaar.

U vindt ons op de grens tussen Katwoude en Volendam zo’n 15 km van Amsterdam naast Hotel van der Valk en op één kilometer van het Marinapark te Volendam vandaan.

De Simonehoeve is rolstoelvriendelijk. Elke dag geopend.

Boerderijwinkel ‘t Zuivelhuisje is gevestigd in Katwoude op Melkveebedrijf Willig.
Hier maken wij zuivelproducten van verse melk zoals onze eigen blije koeien voor ons gemaakt hebben. Dit doen zij voornamelijk in het weiland en anders onder het genot van een massage door de koeborstels in onze duurzame stal met heerlijke waterbedden.
De melk laten wij zo volledig mogelijk, waardoor alle goede voedingsstoffen in de melk blijven zitten. Daarmee kunnen wij een puur product maken zonder kunstmatige toevoegingen, waar ons lichaam dol op is!

Naast onze zuivelproducten, Boeren Yoghurt, Vruchtenyoghurt, Boeren Kwark en Rauwe Melk, verkopen wij ook diverse ambachtelijk bereide producten, zoals 100% natuurlijke Acaciahoning, Vruchtensiroop zonder toevoegmiddelen en Boeren Advocaat. Ook te verkrijgen als cadeaupakket.
‘t Zuivelhuisje is geopend op zaterdag van 09.00u tot 16:00u.