Bij Imkerij Sprangershof kunt u terecht voor honing en eieren. De Imkerij is gevestigd in Sprang Capelle (gemeente Waalwijk) aan Oosteind 29.
Betalen doet u door het geld door de brievenbus te stoppen.

Sanders Groentewinkel is gespecialiseerd in de teelt van exotische groenten uit China, Suriname, Thailand en de teelt van zo’n 200 verschillende pompoensoorten uit de gehele wereld.
Vele exotische groentegewassen worden hier gekweekt, alles biologisch.
Wat voorbeelden van onze groentes zijn Sopropo (bittergourd), Tseetgwa, Tonggwa, Sponskalebas (Luffa) en diverse andere komkommerachtigen.

De broers Kees en Flip van Tilborgh heropenden eind 2017 de familiezaak, in het pand waar hun ouders eerder een VIVO hadden. Heerlijke Brabantse streekproducten hebben een plaats gekregen in de authentiek ogende winkel. Daarbij wordt er wekelijks door de omgeving getoerd om nieuwe ambachtelijke producten te vinden die aan het winkel en webshop assortiment toegevoegd kunnen worden.

Bij de zorgboerderij de Bonte Hoeve draait het om paarden en daarbij om paardenmelk.

Bij Jolanda’s honinghuisje kan je terecht voor allerlei soorten honing, kaarsen en cadeautjes.

Bij Van Leijsen VOF in Sprang-Capelle staat de aardbei gesuikerd voor de deur. In de automaat die op hun terrein staat koop je aardbeien, asperges en frambozen. Neem wel muntjes mee voor in de automaat.