Bij Imkerij Sprangershof kunt u terecht voor honing en eieren. De Imkerij is gevestigd in Sprang Capelle (gemeente Waalwijk) aan Oosteind 29.
Betalen doet u door het geld door de brievenbus te stoppen.

Sanders Groentewinkel is gespecialiseerd in de teelt van exotische groenten uit China, Suriname, Thailand en de teelt van zo’n 200 verschillende pompoensoorten uit de gehele wereld.
Vele exotische groentegewassen worden hier gekweekt, alles biologisch.
Wat voorbeelden van onze groentes zijn Sopropo (bittergourd), Tseetgwa, Tonggwa, Sponskalebas (Luffa) en diverse andere komkommerachtigen.

De broers Kees en Flip van Tilborgh heropenden eind 2017 de familiezaak, in het pand waar hun ouders eerder een VIVO hadden. Heerlijke Brabantse streekproducten hebben een plaats gekregen in de authentiek ogende winkel. Daarbij wordt er wekelijks door de omgeving getoerd om nieuwe ambachtelijke producten te vinden die aan het winkel en webshop assortiment toegevoegd kunnen worden.

Bij de zorgboerderij de Bonte Hoeve draait het om paarden en daarbij om paardenmelk.

Bij Jolanda’s honinghuisje kan je terecht voor allerlei soorten honing, kaarsen en cadeautjes.

Bij ’t Boeren Besoijen te Waalwijk kunt u terecht voor eieren, aardappelen, uien en tomaten (in het seizoen). Daarnaast verkopen zij zuivel en is er een wisselend assortiment aan seizoensgroenten.

Heerlijke streekproducten in ons boerderijwinkeltje -& automaat!
Buffelfarm met Boerderijwinkel

Verkoop van o.a. Aardappels, Uien, eigen Buffel- & Varkensvlees met speciale kruiden & sausen. Streekproducten waaronder Kaas, Koek/Bakmixen, bijzonder lekkere Foodgifts, Cadeau(artikelen)- & Kerstpakketten (ook BBQ/Vlees) bestellen/zelf samen te stellen of losse Verkoop.

CADEAU – (artikelen) & KERSTPAKKETTEN voor Personeel, Relatiegeschenk of zomaar als Cadeautje evt. in combi met Waleuk-bon voor activiteiten zoals Midgetgolf of Maisdoolhof in combinatie met Boeren Friet etc. of te besteden in onze boerderijwinkel bijv. ons overheerlijke Buffel- en Varkensvlees uit onze kringloopboerderij, hoe leuk en lekker is dat !

NIEUW: Boerderij-automaat DAGELIJKS oftewel 24/7 geopend ! Voor losse verkoop van bijv. Aardappelen, Uien maar ook is er een selectie gemaakt uit ons Buffel- & Varkenvleesassortiment uit onze eigen Kringloopboerderij, wij hebben dit in een grote vriesautomaat verpakt zitten en tevens overheerlijk ambachtelijk IJs. U kunt contactloos of met muntgeld uw aankopen dagelijks doen op het moment, dat u het uitkomt en feitelijk hoef je alleen nog op pad voor groenten, want de aardappelen, het vlees en het toetje koop je bij WALEUK 🙂 !

VALKENVOORTWEG 31 te WAALWIJK

Bij Van Leijsen VOF in Sprang-Capelle staat de aardbei gesuikerd voor de deur. In de automaat die op hun terrein staat koop je aardbeien, asperges en frambozen. Neem wel muntjes mee voor in de automaat.

In “ons Èrpelhokske” staat een automaat waar u met muntgeld, biljetten en contactloos kunt betalen. In de automaat liggen de volgende zelf geteelde producten van Waspikse kleibodem:

frietaardappels in 5 kg en 10 kg
kruimige aardappels in 2,5 kg, 5 kg en 10 kg
vastkokende aardappels in 2,5 kg en 5 kg
uien in 1kg en 5kg (gedurende het seizoen)
doosje met 10 vrije uitloopeieren van de Vaortkaant (van onze eigen kippen)
eieren van de boerderij in doosjes van 6, 10 of 2 x 10 en trays met 30 stuks
appels per 1,5 kg
peren per 1 kg
(gedurende het seizoen)

Daarnaast staan er 2 kisten met 10kgse kruimige aardappels en 10kgse frietaardappels. Deze dienen gepast betaald te worden in het daarvoor bestemde kistje.

Hopelijk tot ziens aan de Vrouwkensvaartsestraat 45 in Waspik!

Groetjes familie Pruijsen