Patisserie en chocolaterie. Verschillende Friese specialiteiten.

Genieten! Wat is er nu lekkerder dan af en toe even een moment stil te staan en te genieten? Banketbakkerij de Korenbloem Schaafsma werkt aan deze momenten. Dit doen ze door de mooiste en beste ingrediënten om te toveren tot heerlijke verleidingen. Iedere dag zetten de top bakkers zich vol passie in om jou te laten genieten.

Voor iedere gelegenheid is er wel iets lekkers te vinden. Heerlijk gebak of chocola voor bij de koffie of thee? Lekkere broodjes en broden voor een heerlijke lunch? Kom eens langs in één van onze winkels of bestel lekker gemakkelijk vanuit huis in onze webshop.

De Molkerei staat voor ambachtelijke geitenkaasdelicatessen van het Wad en voor de productie van gevulde hapjes met geitenkaas en roomkaas. Premium kwaliteit, veel smaak, pure ingrediënten, aandacht voor mens en omgeving zijn de basis, van waaruit ons team werkt.De Molkerei staat voor ambachtelijke geitenkaasdelicatessen van het Wad en voor de productie van gevulde hapjes met geitenkaas en roomkaas. Premium kwaliteit, veel smaak, pure ingrediënten, aandacht voor mens en omgeving zijn de basis, van waaruit ons team werkt.

Wij zijn een oud familie bedrijf. Onze specialiteiten zijn oranjekoek, roggebrood, allerhande soorten koek en een heel groot assortiment brood.

Ons (h)eerlijk vlees is afkomstig van zwartbonte Fries Hollandse runderen. Het voordeel van deze dubbeldoelkoeien is, dat ze betrekkelijk veel vlees en melk leveren. De koeien zijn robuuster, waardoor zij minder ziektegevoelig zijn. Het vlees is zeer smaakvol en mals, en …. om dit aloude ras in stand te houden, moet je het ook eten. Door samenwerking met Mts. Osinga-Pranger is er een regionale keten opgezet voor de verkoop van rundvlees van het oude Friese ras. Zo weet de consument wat hij eet. Naast rundvlees is er lamsvlees, wilde ganzenvlees en kippenvlees. Bekijk het aanbod hier op de website.
In de winkel vindt u daarnaast een ruim aanbod aan groente en fruit.

Het kleine afhaalpunt is onderdeel van de zorgboerderij.
Ze werken met zelfbediening en verkopen er hun eigen producten zoals aardappels, biologische eieren, jam en openhaardhout.

Kaas, delicatessen, chocolade, hapjes en kaasplateaus, vleeswaren, noten en mixen, wijnen, speciaalbieren, kruiden en toko, streekprodukten, cadeaupakketten, natuurvoeding.

Ze verkopen het vlees van onze lammeren en koeien op het eigen bedrijf.
Diervriendelijk, milieubewust, streekgebonden en duurzaam geproduceerd (lams)vlees.