Vughtse Ijsboerderij
De Vughtse IJsboerderij is een bedrijf dat ijs bereidt op een ambachtelijke wijze. Bij de bereiding wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van verse melk, vers fruit en natuurlijke grondstoffen.
Deze samenstelling zorgt voor een unieke smaak van het Vughtse boerderij ijs.
Het ijs wordt gemaakt in onze moderne ijskeuken. De dagverse melk wordt verwarmd tot 85o C en vervolgens afgekoeld tot 5o C. De melk is nu gepasteuriseerd. Vervolgens verwerkt de ijsmachine de mix tot het ambachtelijke schepijs dat voldoet aan alle H.A.C.C.P.- eisen.

Waarom nog langer (geimporteerd) vlees in de supermarkt kopen terwijl u lekkere streekproducten in de buurt kunt verkrijgen, bij uw eigen boerderijwinkel, voor een veel betere prijs/kwaliteit verhouding? En met meer smaak! Proeft u het maar eens, dan zult u het ervaren.

Bij Puurvleeskopen delen ze hun passie voor puur vlees graag!

Daarom verkopen zij hun eigen vlees rechtstreeks vanuit huis. Zijij verkopen varkens-, rund-, kippen- en barbecuevlees. Alles is vrij van antibiotica en andere geur-, kleur- en smaakstoffen. Er is ook geen water of conserveermiddelen aan toegevoegd. Dit is standaard voor het vlees uit de supermarkt.
Ze proberen de prijs zo laag mogelijk te houden, u koopt tenslotte direct bij de boer.