Aan de Smitsweg nr. 94 te Hellevoetsluis vind je het bedrijf Moree. U kunt bij hen op zaterdag terecht voor aardappelen, groente, fruit en eieren.

Fruitkwekerij Briggeman is in handen van Johan en Karin Briggeman. In 1986 namen zij het fruitteeltbedrijf aan de Lageweg van de ouders van Johan over. Het fruitbedrijf is terug te vinden aan de Tussenweg 2a te Vierpolders.

Op het bedrijf, dat drie hectare groot is, worden o.a. sierappeltjes geteeld voor de bloemenveiling Royal FloraHolland. Daarnaast teelt men er siersnijheesters. Op een ander stuk van het bedrijf gaat het om fruit dat wordt verkocht in hun seizoenswinkel.

In juli begint men met het oogsten van Opal pruimen, daarna gevolgd door de Victoria. Dagelijks oogst men de pruimen om de smaak optimaal te laten zijn. Men neemt daarmee wel een risicovol, omdat dit ten koste kan gaan van de bewaarbaarheid. De smaak moet echter top zijn en dan is risico nemen ondergeschikt.

Jaarlijks wordt er ongeveer 60.000 kg fruit verkocht wordt aan trouwe klanten. Sommige van hen komen al meer dan 40 jaar bij hen over de vloer. Dat de klanten trouw zijn, is vorig jaar gebleken. Toen in dat jaar de oogst voor het grootste gedeelte verhageld was, hebben onze klanten gewoon hun fruit gekocht. Dat is geweldig en geeft je energie om door te gaan met een zeer vriendelijk geprijsde winkeltje.

De Vogelhof in Vierpolders is een knusse tuin met tropische vogels, kippen en pauwen. Op de vele zitjes kun je genieten van zelfgebakken cake of koek met koffie, thee of een glaasje fris.
In het winkeltje kun je zelf geteelde groente en fruit kopen.

Bij De Vlierstee bent u altijd verzekerd van biologische kwaliteitsproducten voor een bijzonder scherpe prijs. U kunt bij hen terecht voor een ruim assortiment natuurlijke levensmiddelen; waaronder droogwaren, groenten, fruit, brood, gebak. Daarnaast heeft De Vlierstee een heel assortiment  schoonmaakartikelen en tuin- en plantverzorgingsproducten. De Vlierstee biedt eveneens diverse groente-, fruit- en versabonnementen aan. Hun natuurvoedings- en dieetwinkel is gevestigd in een oude boerderij in Vierpolders. Voor extra gemak kunt u gebruik maken van hun bezorgdienst.

Slagerij van Oldenbarneveld staat synoniem voor lekker. Alles wat zij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Zij hebben lekker veel keuze voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Voor elk moment vindt u bij hen het product of de juiste ingrediënten. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker!

Op hun website vindt u alle lekkere mogelijkheden die zij in huis hebben. In onze winkel kunt u tevens terecht voor de juiste adviezen en tips voor het bereiden van onze ambachtelijke producten.

AL MEER DAN 50 JAAR LIEFDE VOOR TOMATEN

Van der Voort produceert jaarrond de meest smakelijke trostomaten, dit doen ze vanuit twee locaties in Nederland: ‘s-Gravenzande en Vierpolders. Met een totale bedrijfsoppervlakte van 18 hectare. Niet leen is men bij Van der Voort bezig met het eindresultaat maar ook met het proces van tomaten telen. Dit proberen ze op een zo efficiënte en duurzame wijze te doen.

Al meer dan 50 jaar liefde voor tomaten. De slogan zegt het al, ‘het telen van tomaten zit in ons bloed en dit doen wij met veel liefde en passie’. Elke dag is hun team in de weer met alle facetten die daarbij horen. Zodat de klant een smakelijke tomaat krijgt.

Wij hebben een akkerbouwbedrijf wat zich specialiseert in de teelt van Tarwe, Aardappelen, Sjalotten, 1ste jaars Plantuien, Zaaiuien en Suikerbieten.
Consumptie aardappels, vast kokend of kruimig.
Lekkere frietaardappels voor de verse patat!!!

Kleinfruit, groente, kruiden, bloemen.

Zelfpluk

Vers Van Voorne een zelfstandig bedrijf teelt groente op een duurzame wijze en brengt het product weer dichter bij de consument ook omdat zij weer betrokken willen worden bij de producten die ze eten. Dit doen we door regelmatig de consument uit te nodigen om ons bedrijf te bewonderen en te zien met hoeveel liefde de producten worden geteeld. Of het nu een groep schoolkinderen zijn, vakantiegangers of jonge gezinnen; we willen graag onze liefde voor deze gezonde producten met u delen. Bezoek, Beleef en Bewonder daarom het bedrijf Vers Van Voorne en haar producten.

Westvoornes Weidevlees is de merknaam van het bijzonder lekkere vlees van de eigen koeien van Boerderij Assenberg in Oostvoorne. Eerlijk en heerlijk rundvlees, zonder toevoegingen, zoals vlees hoort te smaken. Het merk staat garant voor een verantwoord stuk vlees van uitstekende kwaliteit.

Het vlees wordt verkocht in kleinverpakking, vers of diepvries. Een overzicht van het assortiment vindt u in de bestelmodule.  Op de pagina recepten vindt u heerlijke gerechten met Westvoornes Weidevlees. Kom gerust eens langs in de winkel.