Welkom op zuivelboerderij Zuivel van Nu. Een jong bedrijf met een persoonlijk gezicht. Puur en met liefde voor de dieren, dat geven ze door via de zuivel. Jouw zuivel, de Zuivel van Nu.

Het melkveebedrijf in Velden dat ooit begon met slechts 10 koeien, 10 varkens en twee hokken met kippen heeft inmiddels een nieuwe locatie en is een samenwerking aan gegaan. Sinds 1 januari 2020 werken we samen met Fons en Yvonne Kersten om heerlijke zuivel te maken. Ben je benieuwd naar de producten die ze maken, neem dan een kijkje bij de producten

Graag willen zij je kennis laten maken met de melkveehouderij van Nu. Daarom nodigen zij je uit voor een bezoek aan ons bedrijf, voel je welkom. bezoek-de-boerderij, Beleef de Boerderij.

Tot Ziens.

Om de mensen dichter bij de bron van hun zuivel te brengen, hebben Mark en Ineke van Melkvee- en Zuivelboerderij ‘De Brem Holsteins’ de zuivellijn ‘Zuivel van Nu’ opgezet. ‘Zuivel van Nu’ produceert Volle Boeren Melk en Volle Boeren Yoghurt van dagverse melk.
Ook verkopen wij rauwe melk vers uit onze melktank.
Onze koeien grazen buiten op het grasland van het Limburgs Landschap. Wij houden bij het maaien rekening met alles wat groeit en bloeit. Biodiversiteit is voor ons belangrijk.
Voor de verkooppunten gaat u naar www.zuivelvannu.nl/waar-te-koop.