Ons Boer’n erf is een zelfbedienings boerderijwinkel die bestaat uit een melktap en een boerderijautomaat. Met daarin eigengemaakte zuivelproducten en nog veel meer!

De koeien bij Erve Scholten hebben alle ruimte om lekker rond te grazen. Juist dat maakt de melk zo lekker. Proef zelf maar! Met hun melktap tap je verse melk… rechtstreeks van de boerderij. Onbewerkt, vol van smaak én boordevol gezonde voedingsstoffen. Lekker om te drinken, maar ook goed te gebruiken in de keuken. Wat dacht je van boerenpannenkoeken, warme pudding of een mok cappuccino?

Dus ga er maar eens goed voor zitten. Niets is zo lekker als een beker verse melk na een stevige wandeling of fanatieke fietstocht. Geniet ervan. En vergeet niet om een flesje (of meer) mee te nemen naar huis!

Deze landwinkel op de boerderij is in het aspergeseizoen 7 dagen per week geopend voor de verkoop van asperges en aanvullende artikelen, zoals speciale beenham, eieren, saus/soep en aspergewijnen.

De allergezondste en lekkerste kip

Onze duurzame kip is 100% procent antibiotica vrij en coccidiostatica vrij! We geven onze kippen gezond en natuurlijk voer. Onze kippen mogen rustig opgroeien, ze krijgen geen groeibevorderaars. Ze hebben alle ruimte om te spelen en te scharrelen. En dat proef je. Want een blije kip, is een lekkere kip. Niet voor niets werd Veldhoeve Kip uitgeroepen tot Smaakmaker 2018, voor het lekkerste streekproduct van de provincie Overijssel.

Loop gerust even binnen in het winkeltje van Herterij Twente.
U vindt er verschillende artikelen en decoratie in landelijke stijl, het Twentse edelhertenvlees in de vriezer en het boekje Boerenmagie. Verschillende boeken zijn te koop in het winkeltje! O.a. “Als ik voor de lopen sta” van Frans Hendriksen en meerdere boeken van Jan Bornebroek. Hun vriezer is weer aangevuld met hertenvlees: hertenbiefstuk, braadvlees, rugfilet, gehakt, haas, stoofvlees en sukade.

Streekproductenwinkeltje
In de knusse streekproductenwinkel kunt u dagelijks (seizoen) aardbeien en andere vruchten kopen.
Tevens vindt u er zelfgemaakte jam, sauzen en andere streekproducten.

Ook maken we graag een cadeaumand met streekproducten naar keuze voor u.

Meldt u zich ook in de winkel wanneer u gebruik wilt maken van de zelfpluk of wilt afrekenen.

Hun veelzijdige producten vinden hun weg vanuit de eigen historisch winkel in de boerderij, zoals: Boerenkaas: van jong tot overjarig, Roomboter – Kruidenboter, Karnemelk – Vruchtenkarnemelk, Kwark naturel – Kwark met vruchten, Yoghurt naturel – Yoghurt met vruchten en overheerlijk Boerenijs.

Ook vindt u in deze winkel diverse streekproducten, ambachtelijke mosterd, originele cadeauartikelen, zuivelmandjes samengesteld naar uw eigen wensen.