Kom biologische groente en fruit plukken bij ons in de kas! Van aardbeien, frambozen en bramen tot aan paprika’s, tomaten, aubergines en nog veel meer!

Noom Fruit is gevestigd in het dorp Poortvliet op het mooie eiland Tholen. Zij telen hier zoete kersen, peren en rode bessen.

De Zeeuwse Palingrokerij is gevestigd in Poortvliet, een dorpje in de gemeente Tholen. De paling wordt op een geheel ambachtelijke manier gerookt.

De Zeeuwse palingrokerij verzorgt voor u ook paling op locatie.

Geitenkaasboerderij De Klaverrand is een kleinschalige geitenkaasboerderij. Zij maken al hun producten op ambachtelijke wijze op hun boerderij. Door hun duurzame manier van werken produceren hun tevreden geiten de lekkerste melk. Dit proef je terug in de kaas van Klaverrand!

‘De Schuur van Poortvliet’ was voorheen een bedrijf dat gespecialiseerd was in de appel- en perenteelt en het verwerken van vers fruit. Inmiddels is ‘De Schuur’ omgetoverd tot een hele fijne gezellige plek om in het seizoen neer te strijken op hun unieke terras waar de loungekisten gemaakt zijn van de oude fruitkisten uit de perenteelt. Wees welkom voor een kopje koffie, verkoelend drankje, de allerlekkerste frietjes en het heerlijkste vers gemaakt schepijs uit de regio.

De automaat is iedere dag open van 08:00 – 20:00 uur. De ijssalon/cafetaria is geopend op woensdag en vrijdag vanaf 16,00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00, In juli en augustus wordt daar de donderdag aan toegevoegd.

Even uitrusten op een bijzonder terrasje na een fiets of wandeltocht? Dan ben je bij De Schuur van Poortvliet op het juiste adres. Zien we je snel? Gezellig!

Bij Manneke Fruit zijn ze experts in het telen van vele soorten appels en peren. U kunt er gerust even afstappen en uw fruit bij hen kopen.