Bij de Biologische Kaasmakerij “De Nylander” maken ze met trots en plezier hun kazen, camembert en boter. Ook kunt u bij hen terecht voor een heerlijk stukje vlees. Op zoek naar een leuk cadeau? Ook hiervoor bent u bij hen aan het juiste adres! Graag tot ziens!

Het allerlekkerste roomijs met diverse smaken.

Heerlijke ambachtelijke producten worden nog altijd zelfgemaakt. Wat dacht u van heerlijke verse vleeswaren of een zelfgemaakte rookworst!

Op het plein, midden in het gezellige centrum van Makkum, Zuidwest Friesland, kunt u eerlijke streekproducten kopen Eerlijk Biologisch uit de streek en een beetje verder! De Eerlijkheid is specialist in Ambachtelijke, Biologische, Streek en Fair-Trade producten. Elke week verse biologische boodschappen.

Bakkerij van der Werf is een echt familiebedrijf, dat gerund wordt door de familie van der Werf.
Op twee locaties in één van de Friese Elf Steden vindt u Bakkerij van der Werf. Bij deze bakker kunt u vele soorten brood, gebak en koek kopen. Bakkerij van der Werf is de enige bakker in Friesland die op ambachtelijke wijze drabbelkoeken maakt. Deze Workumer Drabbelkoeken, een echt Fries Streekproduct, worden geproduceerd volgens een eeuwenoud recept en zijn geliefd bij jong en oud.