Johan en Jennifer de Jong zijn eigenaar van Melkveehouderij de Jong in Dinteloord. Sinds 01-07-2020 hebben zij een melktap geïnstalleerd. Het is sindsdien mogelijk om zelf uw dagverse rauwe biologische melk in hun winkeltje te komen tappen.

Dagverse biologische melk, zelf getapt!  En Weide-Eieren, biologische aardappelen en verder wat het seizoen brengt 😉

Zes dagen per week vindt u Gebroeders van Diermen op diverse markten door heel Nederland! Met een breed assortiment aan verse-, gerookte-, gestoomde- en gebakken vis en diepvriesproducten staan zij wekelijks voor u klaar.

Ook de winkel in Bunschoten is zes dagen per week open.

De onderneming Hopmans WJTM en Hopmans-Westeinde van’t CAM MTS is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Welkom op de site van boerderij Elisabethhof in Dinteloord!
Boerderij Elisabethhof is gevestigd in het Brabantse Dinteloord. Al generaties lang boert de familie Burgers hier op de kleigrond en teelt verschillende gewassen waarvan ze enkele direct aan de consument verkopen in hun polderwinkeltje.

’n Leuk berichtje van Anette Bovee:

“Hallo, wat leuk dat je interesse hebt in ons bedrijf en de producten welke wij (h)eerlijk van het land rechtstreeks aan u verkopen! Kom zeker eens langs om deze producten rechtstreeks bij de boer te kopen!

Zij runnen een gemend agrarisch bedrijf wat bestaat uit biologische melkveehouderij en gangbare akkerbouw. De producten die zij telen voor de akkerbouw tak zijn o.a. aardappels, plantuien, zaaiuien, eerstejaars plantuitjes, tarwe, suikerbieten en graszaad. Zij verkopen aan huis in hun stalletje dan ook aardappels en uien, welke vers van het land komen.

Aardbeienautomaat Kwekerij Loos

Het gehele jaar heerlijke verse aardbeien

Aardbeienautomaat Kwekerij Loos

Het gehele jaar heerlijke verse aardbeien

Kersen&Zo verkoopt heerlijk verse kersen met een kersenautomaat die alle dagen geopend is. Maar ze verkopen ook vanuit de gezellige kar op het erf. Zie openingstijden verder vermeld.

Kersen&Zo zijn Stan, Phily, Xam en Ranique en zijn gevestigd net buiten steenbergen. Sinds de jaren 60 is de boerderij al in de familie.

Sinds 2012 zijn ze een nieuwe weg ingeslagen met o.a. de kersenboomgaard. Verder zijn ze terug naar de basis met een akkerbouwtak (&Zo).

U kunt bij Kwekerij Augustijn het hele jaar door terecht voor een vers eitje en in het seizoen voor sier- en eetbare pompoenen en Kerstbomen in diverse soorten en maten.

Welkom op de website van Verbeek fruit & tuinplanten.

Wij zijn een fruitteelt bedrijf met huisverkoop en sinds enkele jaren verkopen wij ook tuinplanten. Neem rustig een kijkje op onze website en voor verdere vragen kunt u altijd even langskomen of contact met ons opnemen.