Groente en bloemen

Wees welkom in de Farmshop! Dagelijks geopend van 8 tot 8 met heerlijke, verse, pure en lokale producten van het bedrijf en van ondernemers uit de regio

Bij Aspergeboerderij Ter Stege is de aspergeteelt de belangrijkste bezigheid van het bedrijf. Het is niet alleen druk in het seizoen ook buiten het seizoen zijn Frank en Helma er veel mee bezig. Verder verbouwen ze bij Ter Stege nog verschillende andere groenten, zoals o.a.tuinbonen, peulen en nieuwe aardappelen.
Je kunt bij hen ook terecht voor heerlijke soepen of sauzen. In de boerderijwinkel kunt u langs gaan, voor een leuk cadeautje, een wijntje of likeur. Daarnaast verkoopt men er ijs en streekproducten. Een compleet pakket dus.

Men ontvangt er naast hun werk ook regelmatig groepen op afspraak voor een rondleiding, lunch of voor koffie met gebak.

Er is bij hen veel te doen. Naast de teelt zijn er immers ook nog de kippen, de koeien en de paarden en deze moeten ook verzorgd worden. In het najaar en de winter wordt het er wat rustiger op het bedrijf, maar stil zitten is er dan niet bij. De eigenaren maken zich dan druk als ZZP-er, in de zorg of als klusjesman.

Boerderijwinkel Wiljan van der Heijden is specialist in de lekkerste verse groenten en fruit. U vindt hun boerderijwinkel in Den Dungen, 10 minuten fietsen van het centrum van Den Bosch. Zij telen zelf groenten en fruit. Om hun assortiment helemaal compleet te maken, kopen zij ook producten in bij lokale tuinders en bij de groothandel.

Omdat men het bij Elsburg belangrijk vindt dat men weet waar ons eten vandaan komt en wat er precies in zit, zijn zij hun eigen boerderijwinkel gestart. Op deze manier hebben zij het gehele proces van begin tot eind in eigen hand, waardoor men u een puur en eerlijk product kunt aanbieden. Bij hen vindt u vers kalfs-, lams- en rundvlees dat afkomstig is van hun eigen boerderij.