U kunt bij de Wijnhoeve De Kleine Schorre terecht voor allerhande wijnen.
Momenteel zijn er in de wijngaard van de De Kleine Schorre al 54.000 wijnstokken geplant. De wijngaard is uitgegroeid tot 12 ha en is daarmee een van de grootste wijngaarden van Nederland. In de schuur van de Wijnhoeve zijn de kelder en het proefdomein ondergebracht. Wanneer het tijd is voor de oogst, is de Wijnhoeve aangewezen op vrijwilligers om de druiven te plukken. De druiven worden met de grootste zorg verwerkt in de kelder op het terrein.

Op Hoeve de Hond is maatschap van de familie Van de Velde dat de bedrijf runt. In 1999 verhuist men van Serooskerke naar Dreischor. Geografisch gezien ligt de boerderij op de scheiding tussen de voormalige eilanden Schouwen en Duiveland waar vooral lichte klei en zware zwavel de grondsoort is. Zij leggen zich toe op de de pootaardappelen en een kersenboomgaard wordt aangeplant. In 2010 treedt de volgende generatie, de tweeling Leendert en Maarten toe tot de maatschap.

Je kunt er terecht voor kersen, uien bloemkool en aardappelen. Ze verkopen er ook eieren van kippen in de vrije uitloop. Een bedrijf waar je gerust een bezoekje kunt brengen.

P.s. Pinnen kan je alleen in het kersenseizoen.