Bij Willem Den Boer Loonbedrijf en Fouragehandel in Burgh-Haamstede kunt u terecht voor uien, eieren en aardappelen.

Goed rentmeesterschap is de basis van hun dagelijks leven. Met zorg produceren zij pure en natuurlijke melk en vleesproducten van hun eigen biologische koeien.

Bij Onze bioboerderij Familie De Hoop kunt u terecht voor heerlijke vleesproducten. Het vlees komt van hun dieren die biologisch opgegroeid zijn, biologisch geslacht zijn maar niet biologisch verpakt zijn.
Dit maakt dat het vlees helaas NIET biologisch gecertificeerd is!  U kunt bij hen ook terecht voor eieren en verse melk.

Even buiten de bebouwde kom van Haamstede, aan de Bouwmansweg 1 te Burg-Haamstede om precies te zijn, vindt u Landwinkel De Fruitgaard van de familie Van der Maas. Op dit fruitbedrijf is ook een minicamping te vinden op een wel heel bijzondere locatie: midden in de boomgaard!

In de Landwinkel vindt u natuurlijk heerlijke appels en peren uit eigen boomgaard. De eitjes worden iedere dag vers gelegd door de bruine legkippen die een ruime ren tot hun beschikking hebben. Daarnaast zijn er aardappelen afkomstig van een boer uit de omgeving en verder vele andere ambachtelijke producten van collega-boeren uit heel Nederland.