In de winkel van Versvleesboerderij Savelkouls wordt varkensvlees verkocht van eigen boerderij. Het rundvlees wordt geleverd door een vaste fokker en de kipproducten komen van een goede poelier uit de buurt.

Het rundvlees komt van een leverancier die samenwerkt met boeren voor wie het fokken echt een passie is. Deze boeren hechten veel waarde aan dierenwelzijn en verzorgen de dieren goed. Door ze de beste huishouding en voeding aan de dieren te geven, krijgt het vlees zijn volle smaak.

De kipproducten komen uit Geffen bij Van Druenen vandaan. Dit is een poelier die zorgvuldig zijn kippen uitkiest. Alle kipproducten worden door hen dagelijks vers en met de hand gesneden. In tegenstelling tot machinale productie wordt elk stukje kip afzonderlijk gekeurd. Hierdoor kunnen zij (en dus wij) een constante kwaliteit bieden.

In onze boerderijwinkel verkoopt men onder andere dit (h)eerlijke kwaliteitsvlees, juist aan particulieren. Het vlees is allemaal voorverpakt in kleine porties. Een deel van het vlees ligt vers in de koeling en een (groter) deel ligt diepgevroren in de diepvries. Dit diepgevroren vlees is direct na verwerking ingevroren. Dit zorgt ervoor dat de smaak en kwaliteit optimaal behouden blijven. Lekker en gemakkelijk: je legt het thuis meteen weer in de diepvries! Het verse vlees kan thuis natuurlijk ook ingevroren worden, want vers is bij ons ook echt vers!

Zo staan men Versvleesboerderij Savelkouls voor 100% garant voor smaak, kwaliteit en herkomst

De échte liefhebber heeft zo zijn ‘adresjes’. Waar haal jij je flesjes gerijpte balsamico-azijn en extra vierge olijfolie, je favoriete tapenades, verse slakken, truffels en heerlijke smeersels? De boerderijwinkel van De Heische Hoeve heeft een uitgebreid assortiment olie, azijn, dressing en andere specialiteiten. Hun producten staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de mooie styling. En ze hebben voor de echte liefhebber hun eigen assortiment aangevuld met mooiste balsamico’s en de lekkerste olijfolie ter wereld.

Puur en (h)eerlijk. Dat zijn de producten die zij met liefde verkopen. Liefst uit de streek, zodat ze u kunnen vertellen waar de producten vandaan komen en omdat men voorstander is van de verkoop van eerlijke producten die hun oorsprong vinden in het Brabantse land.

Zelf maken Kim en Harmen Valenkamp honing van de nectar die hun bijen bij elkaar verzamelen. Ook kunt u genieten van eitjes die hun eigen kippen leggen en telen zij het hele jaar door onbespoten groenten en fruit voor in hun  landwinkel. Op het dak van de winkel liggen aan een zijde zonnepanelen. Hierdoor wekken ze zelf ongeveer 70% van de stroom op die zij voor hun winkel nodig hebben!

Kim en Harmen verkopen producten zonder onnodige toevoegingen, gewoon lekker puur.

Meer informatie over door hen aangelegd Blotevoetenpad, activiteiten die worden georganiseerd, producten die ze verkopen en het vieren van feesten op hun boerderij vindt u op de homepage of onder het kopje ‘producten’.

Kom proeven, kijken en beleven. Wees welkom!

Vers verser verst! Ons assortiment is VERS. Wij selecteren & bereiden de beste én lekkerste producten. Dat kunnen wij heel goed, want we doen dat al ruim 80 jaar. Zo hebben wij naast het traditionele groenten- en fruit, ook een breed assortiment in ongebrande noten, zuidvruchten, gedroogd fruit, rauwkost en salades. Want wij geloven dat gezond eten écht lekker kan zijn, sterker nog, wij bewijzen het. Kom gauw eens langs in één van onze 50 filialen.

Wij willen u welkom heten op ijsboerderij ‘op de nieuwe kampen’. Onze ijsboerderij is gelegen in Vinkel vlak bij camping Dierenbos. Vinkel ligt nabij Den Bosch en Oss. In de zomer komen hier vaak fiets- en solextochten langs. Onze ijsboerderij heeft er een leuk terras bij zodat u van na een fietstocht kunt bijkomen met een lekkere ijscoupe van ons Hemelse ijs.
Ook hebben wij koffie met zelfgemaakte -appeltaart een hemels bolletje ijs en slagroom. Als u dat heeft genuttigd kunt u nog een kijkje nemen bij de
pasgeboren biggetjes! Dus een bezoekje aan de ijsboerderij is echt de moeite waard!
Naast onze hoofdactiviteit ijs maken doen wij ook nog andere dingen op ijsboerderij ‘op de nieuwe kampen’, u kunt denken aan:
Kinderfeestjes, varkensexcursie, ijsexcursie, familiedagen, klasseboeren, bruidstaarten maken enz.
Ook kunt u een kijkje nemen in een echt grootmoeders- boerenwinkeltje geheel in stijl verkopen wij allerlei streekproducten ,verse eieren ,appels, aardappels, uien enz.

In de Ridderstraat nr. 11 in Den Bosch is er een ouderwets snoepwinkeltje. Ze verkopen er oud-Hollands snoep als duimdrop, anijsbabbels, masseebrokken.