Kees-Jan en Corina van Beeck hebben een klein tuinbouwbedrijf in Schijf. Ze telen alle seizoensgroenten en fruit zelf die zij vers van het land aanbieden via een verkoopautomaat. In de maanden april t/m juni zijn dat voornamelijk asperges. De rest van de groenten en fruit in de overige maanden juli t/m september. Er wordt zo weinig mogelijk met bestrijdingsmiddelen gewerkt, een groot deel van de groente en fruit zijn dus ook onbespoten.

Op deze mooie locatie vlak buiten het Brabantse dorp Schijf, houden André en Adriaan op hun kleinschalige vleesveehouderij een familiekudde Blonde d’ Aquitaine koeien en Tamworth buitenvarkens. Zij hechten veel waarde aan dierwelzijn en biodiversiteit: elke dag zetten wij ons met veel passie in om de dieren en ons stukje natuur- en landschap zo liefdevol mogelijk te verzorgen.

Hun koeien mogen hun kalf behouden en grazen bijna het jaar rond in de weide en krijgen de kans om langzaam te groeien.
Hun kudde begraast lokale natuurgebieden van Natuurmonumenten en op onze eigen gras-klaverweiden worden geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen ingezet. Varkens kunnen lekker buiten wroeten in hun scharrelbos. Natuur en landbouw in harmonie op onze boerderij, en dat proef je!

Zij bieden hun rundvlees aan in verschillende soorten rundvleespakketten, maar hebben ook een compleet assortiment voor losse verkoop in de vriezer op onze boerderij. Kom zelf hun verhaal ontdekken en proef hun heerlijke rund- en varkensvlees.

Zij nodigen u uit om snel eens kennis te maken met een eerlijk kwaliteitsvlees bij uw boer!

“De Nederheide” is een middelgrote aspergekwekerij waar met veel passie een pracht product word geteeld.
Het bedrijf is gevestigd in Schijf, tussen Breda & Roosendaal in. Bij de Nederheide hebben ze vele jaren ervaring in het telen en verwerken van asperges, met als specialiteit het schillen van asperges.

Een asperge van hoge kwaliteit verdient een secure verwerking, vandaar dat men de asperges schillen met lasergestuurde schilmachines. Hierna worden de asperges naar uw eigen wens verpakt en/of verwerkt.

Aspergekwekerij “De Nederheide” teelt enkel witte asperges, welke gedurende de maanden april, mei en juni, zeven dagen per week te verkrijgen zijn in hun winkel aan “De Nederheide” 1 te Schijf. Naast asperges bieden wij tal van aanvullende artikelen waarmee u zonder probleem een heerlijke complete aspergemaaltijd kunt verzorgen.

U kunt bij de Nederheid ook terecht voor uw eieren, ham, aardbeien, krieltjes en vacuüm verpakte geschilde asperges.

Eugene en Angelique Veraart- Buijs hebben hier hun ijsboerderij dat uit is gegroeid naar een mooie salon met binnen en buiten terras.