Aardappelautomaat Potters

Op het akkerbouwbedrijf van de familie Potters kunt u het gehele jaar door terecht voor heerlijke verse (friet)aardappelen. Buiten de aardappelteelt worden er ook diverse andere gewassen geteeld o.a. suikerbieten, cichorei, tarwe, gerst, spinazie en boerenkool.

U kunt keuze maken uit verschillende aardappelrassen afhankelijk van het seizoen. Als vroege aardappelen hebben ze de Frieslanders in het assortiment. Later in het jaar verkopen ze de Agria en de bloemige Fontane.

Familie Potters ziet u graag bij de automaat !

Een bezoekje aan Luysterburg is meer dan alleen boodschappen doen. Het is fijn om in de ruim opgezette winkel te zijn. Hier is behalve aandacht voor de producten, aandacht voor de klant. Zij vertellen graag het verhaal over de herkomst van de groenten, het fruit en ons aanvullend assortiment zoals eieren, zuivel en cadeauartikelen zoals jam, siroop en wijnen. En natuurlijk weten ze alles over hun eigen kweek: aardbeien, asperges, aardappelen. Ook houden zij u graag op de hoogte van wat er allemaal bij hen op het bedrijf gebeurd.

Op het erf is eveneens een gekoelde boerderijautomaat aanwezig. Zo zijn onze producten – ook buiten openingstijden – op ieder gewenst tijdstip van de dag beschikbaar. De automaat wordt iedere dag gevuld met producten die passen bij het seizoen, aangevuld met zuivelproducten van Kaasboerderij de Zuidgeest uit Bergen op Zoom en scharreleieren van pluimveebedrijf Siemons uit Roosendaal. Uiteraard zijn in het voorjaar en de zomer eigen aardbeien en geschilde asperges niet weg te denken.