De Doortjeshoeve verkoopt biologisch vlees van eigen bodem.
Ze zijn begonnen met het kleinschalig laten slachten van hun eigen runderen. Dit zijn koeien die bij hen thuis zo’n twee jaar gegroeid zijn op 100% biologisch gras. Geboren en getogen op de Doortjeshoeve en zo dan ook van april tot aan november altijd weidegang gehad. Het is dus vlees met een verhaal zeggen zij. In deze boodschap geloven zij dan ook: biologisch, gecertificeerd antibioticavrij, lokaal en wetend dat het stuk vlees wat u bij hen koopt het gewoonweg goed heeft gehad.

Elke woensdag van 16:00 – 19:00 uur en zaterdagochtend van 10:00 – 13:00 uur verkopen zij het vlees. Kom dan gerust eens achterom wandelen voor een stukje vlees of wat meer informatie. Nu de biefstukken en rosbief gerijpt hebben zullen we vanaf zaterdag 12 december voor het eerst open zijn. Daarnaast kan er zowel met pin als contant betaald worden.

U kunt er ook terecht voor uw verse melk. De automaat staat altijd aan en u bent er dan ook van harte welkom.

Houdoe en tot ziens!

Je kunt hier mooie biologische boerderijproducten kopen, zoals verse
asperges, sauzen, dressings, wijnen, streekbiertjes, biologisch boerderij-ijs, kaas, koekjes, appeltaart en biologisch brood én hun eigen rund- en varkensvlees en vleeswaren.