Carla en Judith heten je van harte welkom bij Worstenbrood Hulsel, inmiddels een begrip in De Kempen! Zij maken overheerlijke worstenbroodjes? Heb je trek, bel, stuur een WhatsApp, mail of kom langs!

Worstenbrood Hunsel is iedere zaterdag geopend tussen 11.00 en 12:30 uur.
Men verkoopt eventueel ook vanuit de vriezer.

Wilt u liever op een ander moment een bestelling komen ophalen?
Neem dan even contact met ons op voor het maken van een afspraak!

De Doortjeshoeve verkoopt biologisch vlees van eigen bodem.
Ze zijn begonnen met het kleinschalig laten slachten van hun eigen runderen. Dit zijn koeien die bij hen thuis zo’n twee jaar gegroeid zijn op 100% biologisch gras. Geboren en getogen op de Doortjeshoeve en zo dan ook van april tot aan november altijd weidegang gehad. Het is dus vlees met een verhaal zeggen zij. In deze boodschap geloven zij dan ook: biologisch, gecertificeerd antibioticavrij, lokaal en wetend dat het stuk vlees wat u bij hen koopt het gewoonweg goed heeft gehad.

Elke woensdag van 16:00 – 19:00 uur en zaterdagochtend van 10:00 – 13:00 uur verkopen zij het vlees. Kom dan gerust eens achterom wandelen voor een stukje vlees of wat meer informatie. Nu de biefstukken en rosbief gerijpt hebben zullen we vanaf zaterdag 12 december voor het eerst open zijn. Daarnaast kan er zowel met pin als contant betaald worden.

U kunt er ook terecht voor uw verse melk. De automaat staat altijd aan en u bent er dan ook van harte welkom.

Houdoe en tot ziens!

Even ten zuiden van Tilburg en Eindhoven ligt De Brabantse Hei in Hooge Mierde midden in de Brabantse Kempen en op een steenworp afstand van de Belgische grens. Johnny en Inge houden op deze prachtige plek, gelegen aan de Turnhoutse Heide, ruim 200 dikbil-koeien van diverse prachtige rassen als Belgische Blauwe, Piemontese en Blonde d’Aquitaine.
De ouders van Johnny bouwden vanaf 1973 het bedrijf op. Eerst richtten zij zich op varkens, maar vanaf 1980 op rundvee. Johnny is helemaal gek op het boerenleven en runt, samen met Inge, vanaf 2010 De Brabantse Hei.
Op dit moment hebben wij ongeveer 70 black Angus ossen, 130 blonde d’Aquitaine stieren en 40 Belgische Blauwe koeien.

Je kunt hier mooie biologische boerderijproducten kopen, zoals verse
asperges, sauzen, dressings, wijnen, streekbiertjes, biologisch boerderij-ijs, kaas, koekjes, appeltaart en biologisch brood én hun eigen rund- en varkensvlees en vleeswaren.