Art en Birgit verzorgen hun koeien, kalfjes en grasland op hun boerderij in Renswoude op een natuurlijke manier. Van hun melk maken ze kefir, en dat is te verkrijgen op hun boerderij!

In Renswoude kan je bij Wachteldonk terecht voor verse onbewerkte en dus rauwe melk. Daarnaast is daar vaak ook karnemelk, yoghurt en rundvlees te koop!

Wij zijn een modern bedrijf met 24.000 biologische bruine kippen. De kippen zitten verdeeld over 3 stallen. In deze stallen kunnen ze vrij rondscharrelen en ze mogen naar buiten. De stallen zijn op verschillende plekken voorzien van voergoten en drinkbakken zodat de kip naar eigen behoefte kan eten en drinken. Voor een middagdutje of de nachtrust zijn voldoende zitstokken aangebracht. Vanaf 10:00 uur mogen de kippen naar buiten totdat het donker wordt.

Kees en Dikkie van Ginkel wonen samen met hun 5 kinderen met veel plezier op “De Kleine Hope” Deze boerderij is al sinds 1957 een agrarisch bedrijf met koeien. In 2000 hebben zij het bedrijf overgenomen de ouders van Kees. Ze hebben het bedrijf met 30 koeien voortgezet. Eind 2000 zijn ze tevens begonnen met een Landwinkel om zo de door hen voortgebrachte  ambachtelijke producten aan de man te brengen.
Kees zorgt ervoor dat de koeien elke dag 2 keer gemolken worden. Een gedeelte hiervan gebruiken ze voor het bereiden van hun producten; de rest wordt met een tankauto opgehaald en naar de melkfabriek gebracht. De koeien op De Kleine Hope lopen een groot gedeelte van het jaar buiten. In de winter staan ze op stal. Om ervoor te zorgen dat ze ook in de winter te eten hebben, zorgt Kees in de zomer voor het aanleggen van een wintervoorraad. De koeien eten vooral gras en maïs.
De bereiding van de producten gebeurt in hun geheel vernieuwde bereidingsruimte. Deze voldoet aan alle eisen die gesteld worden op het gebied van hygiëne.