Aan de Keulseweg te Pijnacker vind je op nr. 26 een heuse kruidenkraam. Je kunt er kruiden o.a. (oregano, rozemarijn, salie), plantjes, scharreleieren kopen. Later in het seizoen is er ook munt, basilicum, selderij, peterselie, laos, te verkrijgen.
De eigenaresse van de kraam is ook blogger. Je kunt haar hier volgen.

Hoeve Onderweg is een heerlijke plek waar je gastvrij wordt ontvangen. De boerderij is zowel per auto, fiets als te voet goed bereikbaar en centraal gelegen tussen Delft en Rotterdam. Je kunt er terecht voor melk, soms seizoengroente en -fruit, kruiden en geknutselde spulletjes door de hulpboeren.

Komkommers

Van Gentevoort komkommers is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van dagverse komkommers.

Aardappelen, groente, fruit en perkplanten

Komkommers en bonen

Boontjes, courgetjes komkommertjes, kousebandjes en tomaatjes

Tegenover Restaurant de Brede Hoek, hoek Nieuwkoopseweg richting Zoetermeer staat en stalletje met lekkere jammetjes, sapje, eitjes en groenten

Verkoop vanuit een stalletje van tomaten, komkommers en paprika’s

Biologisch en lokaal sinds 1990
Kent u hem nog, de SRV wagen, de kleine rijdende supermarkt? Zo zijn zij als Kaasboerderij van Leeuwen ooit begonnen met het verkopen van eieren, kip en boter. In 1990 openden ze hun winkeldeuren en zijn naast kaas en kip ook lokaal geteelde groenten en fruit gaan verkopen.

Toen Johan het bedrijf van zijn ouders overnam, werd de rijdende supermarkt vervangen voor een boerderijwinkel met een steeds groter wordende toonbank. Inmiddels bedienen ze naast de winkel ook een cateringservice. Van Leeuwen is van donderdag tot zaterdag geopend voor klanten. De rest van de week zijn we druk bezig met hun inkoop, de catering, leveranciers en natuurlijk de rol als vader en moeder.