Heerlijke walnoten uit eigen boomgaard. Gedurende het jaar is er zo nu en dan ook overgebleven moestuingroente te koop, alles onbespoten!

pompoenen, walnoten en eieren

Aan de Noord-Linschoterzandweg nr. 44 te Snelrewaard kunt u bij de Firma de With de Jong terecht voor verse walnoten. De verkoop is van september t/m november of tot wanneer de voorraad op is.

Uitgestrekte groene landerijen, koeien en schapen in de omringende weiden, de ezeltjes Nina en Isabel, de poezen Wifi en Sam, Cayuga-eenden Pim en Pom, een toom Lakenvelder-kippen. Dit vind je allemaal rondom en bij de Oude Boomgaard. Als de Lakenvelders voldoende eieren leggen zijn deze te koop (niet vast in assortiment). Kakelvers en gewoon heerlijk! Tevens is er verrukkelijk perensap, appel-perensap en onbespoten appels en peren te koop.

Wilt u iets kopen, loop dan bij de boerderij even achterom.

Op de schitterende fietsroute langs het riviertje “de Lange Linschoten” ligt halverwege tussen Oudewater en Linschoten de woning van de familie Van der Burg. De woning is omgeven door een prachtige bloementuin, moestuin en fruitboomgaard. Van het onbespoten fruit maken ze appelsap, perensap en vele soorten jam. Samenstelling van de jam: 70% vers eigen fruit en slechts 30% suiker. Bij hun jam proef je de vruchten nog!

Bij Ons Stalletje verkoopt men seizoensgebonden groente en wat fruit. Daarnaast ook zelfgemaakte sap, saus en jam.

De kippen van de familie Maaijen lopen de hele dag buiten rond te scharrelen. Ze hebben alle vrijheid. Dit zorgt ervoor dat ze elke dag met een plezier een ei leggen, met de kenmerkende smaken van het buitenleven. De walnoten die worden aangeboden komen van hun eigen bomen. Lege eierdoosjes ontvangen ze graag voor hergebruik!

Welkom op de kleine boerderij van Tino en Daphne van Beurden! Ze wonen hier sinds vier jaar samen met hun kinderen. Naast het boerenleven werkt Daphne nog parttime in de gehandicapten zorg als medewerker wonen en is Tino projectmanager.

Ze fokken met liefde en passie Belgische Blauwe Koeien en laten trots hun boerderij zijn aan iedereen die het maar wil. Daarnaast verkopen ze vlees van eigen koeien, vacuüm verpakt en diep gevroren.

Dit is vlees van de lieve dikke dames die hier zijn geboren, zelf moeder zijn geweest, hun kalfjes hebben opgevoed en heel heel heel veel buiten hebben gelopen. De koeien en hun kalfjes kom je ook zeker tegen in hun weilanden langs de Waardsedijk. Kortom een heerlijk leven voor een blije koe!

Kleinschalig, traceerbaar en diervriendelijk met zo min mogelijk medicijnen en antibiotica, gegarandeerd zonder hormonen en andere narigheid. Kortom, een prachtig stukje vlees waar de familie iedereen van wil laten genieten!

Bij kaasboerderij de Vliethoeve weten ze niet alleen heerlijke kaas te maken maar maken deze ook nog eens op een milieuvriendelijke manier namelijk met stroom opgewekt door zonne-energie. Deze bekroonde kaas wint al jaren achtereen prijzen bij de cumlaude awards.

De kaas die men maakt bij Kaasboerderij de Vliethoeve is verkrijgbaar in de winkel die ze bij de boerderij hebben.