Fruit, plantjes, walnoten en brocante. Neem gerust een kijkje!

Dagverse eieren van Pluimveebedrijf Wiltenburg met 1 ster Beter Leven-keurmerk, verkrijgbaar in de automaat in doosjes van 6 en 10 stuks. Lege eierdozen? Neem ze mee. Wij gebruiken ze graag!

Heerlijke walnoten uit eigen boomgaard. Gedurende het jaar is er zo nu en dan ook overgebleven moestuingroente te koop, alles onbespoten!

pompoenen, walnoten en eieren

Dit mooie beschilderde kastje vind je midden in de Oudewaterse binnenstad. Dagelijks bijgevuld met verse groenten wat er voorhanden is, biologisch geteeld uit de moestuin van Ricardo.

Als hobby rookt Ton zalmforel, forel en makreel in de rookoven in zijn eigen achtertuin. De (zalm)forel vangt hij zelf in de forelvisvijver ’t Groenewoud in Cothen. De vis kan het gehele jaar door op bestelling afgehaald worden. Het paling roken vindt elk laatste weekend van de maand plaats.

Aan de Hekendorpse Buurt vindt u op nr. 93 een stalletje met kakelverse eieren.

’t Kaasmeisje, de naam zegt het al, ze zijn nogal fan van kaas. En men weet er ook behoorlijk veel van. Van kaas uit eigen boerderij tot de lekkerste buitenlandse kazen. Kom naar de winkel en laat je uitgebreid informeren. Ze helpen je graag. En oh ja, proeven is verplicht!

Bestellen is geen probleem. Zij zorgen dat alles netjes voor je klaar staat. En ze bezorgen het ook graag. Wel zo prettig.

In de winkel van ’t Kaasmeisje vind je ook heel veel soorten noten. Men kiest er enkel voor topkwaliteit en branden de noten dagelijks in arachide-olie.

Aan de Noord-Linschoterzandweg nr. 44 te Snelrewaard kunt u bij de Firma de With de Jong terecht voor verse walnoten. De verkoop is van september t/m november of tot wanneer de voorraad op is.

Aan de Goejanverwelle 9 te PN Hekendorp kunt u in de maanden juni t/m september terecht voor heerlijke appels voor appeltaart en appelmoes. Daarnaast heeft men courgettes en soms komkommers. Alles uit eigen tuin en onbespoten.