De boerderijwinkel bij Tuinderij ’t Tuureind heeft een groot aanbod van lokale producten. Het gehele assortiment komt dagelijks vers uit hun eigen tuinderij of van collega’s uit de Maashorst.

Afhankelijk van het seizoen bieden zij hun eigen lekkere asperges en kersen aan. De mooiste kersen gaan na het plukken meteen de winkel in. Van de overige kersen maken zij zelf een heerlijke jam zodat u ook er ook buiten het seizoen van kunt genieten. Verder hebben zij door het jaar heen nog meer producten zoals vrije uitloop eieren, appels, peren, champignons, kaas en bier. Alles is afkomstig en geproduceerd door collega’s uit de Maashorst.

De kippen bij de Vrije Kip kunnen het hele jaar door lekker naar buiten op de boerderij in Berghem, de enige met vrije uitloopkippen in de gemeente Oss. Vrij scharrelen, een stofbad nemen, kakelen in het gras: hun kippen kunnen overdag de buitenlucht in en hebben daardoor een afwisselender leven dan een scharrelkip, die alleen maar binnen in de stal blijft. De kippen bij de Vrije Kip hebben daarnaast ook binnen in de stal genoeg ruimte om te scharrelen, een stofbad te nemen, te rusten, te drinken, te eten of eieren te leggen. Ook draaien we muziek voor ze en hebben ze afleidingsmateriaal tot hun beschikking, zodat ze lekker bezig blijven en elkaar niet gaan pikken.