De boerderijwinkel bij Tuinderij ’t Tuureind heeft een groot aanbod van lokale producten. Het gehele assortiment komt dagelijks vers uit hun eigen tuinderij of van collega’s uit de Maashorst.

Afhankelijk van het seizoen bieden zij hun eigen lekkere asperges en kersen aan. De mooiste kersen gaan na het plukken meteen de winkel in. Van de overige kersen maken zij zelf een heerlijke jam zodat u ook er ook buiten het seizoen van kunt genieten. Verder hebben zij door het jaar heen nog meer producten zoals vrije uitloop eieren, appels, peren, champignons, kaas en bier. Alles is afkomstig en geproduceerd door collega’s uit de Maashorst.

Verkoop groente en fruit.

De kippen bij de Vrije Kip kunnen het hele jaar door lekker naar buiten op de boerderij in Berghem, de enige met vrije uitloopkippen in de gemeente Oss. Vrij scharrelen, een stofbad nemen, kakelen in het gras: hun kippen kunnen overdag de buitenlucht in en hebben daardoor een afwisselender leven dan een scharrelkip, die alleen maar binnen in de stal blijft. De kippen bij de Vrije Kip hebben daarnaast ook binnen in de stal genoeg ruimte om te scharrelen, een stofbad te nemen, te rusten, te drinken, te eten of eieren te leggen. Ook draaien we muziek voor ze en hebben ze afleidingsmateriaal tot hun beschikking, zodat ze lekker bezig blijven en elkaar niet gaan pikken.

Welkom op de website van Landwinkel Boer Spierings. Al meer dan 30 jaar hebben zij een bedrijf aan de Oijenseweg in Oss, onder de naam Boer Spierings en Landwinkel Boer Spierings. Ze melken hier koeien. Rond 1990 is daar een sierviskwekerij bij gekomen. Na het bouwen van een nieuwe moderne stal voor de melkkoeien, zijn zij hun melk, die de koeien produceren, gaan verwerken tot kaas en consumptiemelk. Ook zijn zij Brandrode zoogkoeien gaan houden. Ze verkopen van deze koeien het vlees en dat doen ze in hun landwinkel onder het merk Boer Spierings.

Naast hun eigen producten verkopen zij in de Landwinkel (h)eerlijke producten uit de streek of van hun collega’s Landwinkel boeren.

Wanneer u de landwinkel binnenstapt kunt u een bekend gezicht tegenkomen. Niet zo lang geleden zaten zij namelijk in het programma BinnesteBuiten van de KRO/NCRV.

U kunt een kijkje nemen op hun eigen site om te kijken wat zij allemaal doen op hun bedrijf, maar natuurlijk hopen zij u snel te mogen begroeten in hun Landwinkel.