Bij Jam fan Mem vindt u (H)eerlijk fruit van eigen erf, verse eieren van hun kippen en heerlijke jammetjes van hun eigen fruit. Verder kunt u er terecht voor groente en fruit, maar hun ook pompoenen, vogeltaarten en vogelhuisjes.

In de boerderijwinkel verkopen ze naast hun eigen Kromhoekster Kip ook diverse andere streekproducten. Wat dacht u van lamsvlees, rundvlees, varkensvlees, zuivel, eieren, jam, honing en ijs uit de streek?

LET OP!! Het adres bevindt zich achter Kromhoek 35, aan het Langpaed.
Als u op navigatie rijdt, voer dan Langpaed 1, Siegerswoude in als adres.

Gezonde, volle melk … de basis van de producten in het uitgebreide assortiment ouderwets lekkere boerderijzuivel.
Deze zuivel verkopen ze in onze boerderijwinkel op het erf. Naast de zuivel hebben we heerlijke rauwmelkse kaas (naturel en kruiden), heerlijke fruitproducten en een prachtig aanbod aan rundvlees, uiteraard van eigen stal.

Vlakbij Tijnje, omgeven door uitgestrekte landerijen en vlakbij het prachtige natuurgebied ‘De Deelen’, in het hart van Friesland, ligt kaaszuivelboerderij “De Gelder”. Het is een echt familiebedrijf, dat in 1962 is gestart. Eerst alleen als melkveehouderij, maar in 1985 werd gestart met de productie van de lekkerste zuivelproducten van hun eigen melk. Denk aan vla, yoghurt, karnemelk en boter. Een paar jaar later zijn ze ook begonnen met het maken van de eigen boerenkaas.

Echte liefhebbers weten de boerderijwinkel al jaren te vinden. Dat is geen wonder, want in hun winkel komt al het goede van het land samen. Niet alleen heerlijke zelfgemaakte boerderijkazen, maar ook andere pure specialiteiten uit de streek. Denk aan boerenzuivel, ouderwets lekker ijs, ambachtelijke worsten en andere onweerstaanbare Friese lekkernijen. Specialiteiten om te Deelen. Op zoek naar een origineel cadeau? Ze stellen graag een verrassende geschenkenmand voor u samen. Met de lekkerste eigen kazen, dagverse zuivel, uitstekende wijn, echte Friese biertjes en andere delicatessen uit de streek. Voor thuis, familie of vrienden. Een pakket vol specialiteiten is trouwens ook geschikt als relatiegeschenk. Daar kunt u mee aankomen!

Veel producten verkopen ze vanuit de zelfbediening bij de melktap.