Bij de Aardbeienkwekerij Braas-Hoebe in Spanbroek kan je terecht voor aardbeien, aardappelen, eieren, tomaten, ham en witlof

Melkveehouderij-en-Agrarisch-Loonwerk.

Omdat (tuin)fairs en boerenmarkten niet door kunnen gaan, is My Soup en delicatessen speciaal open van 09.00 – 16:00 uur met een stalletje aan huis.

klein kraampje aan huis met uien, knoflook en kruiden.

Aan de weg vind u een stalletje waar je jams, en compote kunt vinden.

Imker aan huis

Baas Brood en Banket Bakkerij. Allemaal verse producten wat varieert van Brood tot Banket en meer.

Groot in Vers staat bekend om zijn Aardbeien maar heeft ook veel andere groente en fruit in de winkel.

Hele kippen, halve kippen, filets, dijen, drumsticks, vleugels en pootjes… je kunt het zo kip niet bedenken of Thaam Dam heeft het. Ga je voor sappig mals of knapperig krokant? Kies je voor scharrel of biologisch? Ga je voor gemarineerd of puur natuur? Diepvries, supervers of gegrild? Wat je ook kiest, één ding is zeker: bij Thaam Dam krijg je altijd de beste en lekkerste kwaliteit.

In het Noord-Hollandse Aartswoud is het bedrijf Bob Bakker Vleesverwerking B.V. gevestigd, waar Bob Bakker de dagelijkse leiding heeft. Van jongs af aan is Bob al bezig in de vee- en vleessector en heeft daar zijn beroep van gemaakt. Hij heeft gewerkt in diverse slagerijen en zo ervaring op gedaan. In 2004 was hij toe aan een nieuwe uitdaging en is toen zelfstandig ondernemer geworden. Bob Bakker Vleesverwerking B.V. houdt zich bezig met de handel in vee en vlees.

Wij kopen ons eigen vee in en bekijken de dieren ter plaatse. Hierdoor wij wij ook in staat de boeren te adviseren om uiteindelijk een mooi eindproduct te kunnen afleveren. Het is ook belangrijk dat de boeren hun vee goed kunnen verwaarden, met een zo hoog mogelijke opbrengst. Ook het transport naar het slachthuis kan verzorgd worden door ons. Op het slachthuis worden de dieren verwerkt tot een goed kwalitatief stukje vlees. Het vlees wordt verkocht aan diverse slagerijen en andere versleveranciers. Het transport van het vlees wordt ook gedaan door Bob Bakker Vleesverwerking B.V., wij beschikken over een eigen koelwagen.