Aan de Beenekussteeg nummer 18 te Marienvelde vind u het melkveebedrijf van Thijs en Anne-mieke Wieggers en Kreunen. Op het erf staat een stalletje waar u terecht kunt voor rauwe melk maar ook  voor een heerlijk stukje rundvlees.

Houd je van varkensvlees en woon of logeer je in de buurt van Mariënvelde dat je ben je bij Kees’ winkeltje aan het juiste adres om daar je vlees te halen. En als je er dan toch bent, neem je ook nog een doosje eieren mee. Neem wel munt en papiergeld mee, want daar gaat de voorkeur voor uit.

Stalletje langs de weg met allerlei soorten jam, honing en bij de buren……..gebreide sokken

Kaasboerderij Weenink is een echte beleefboerderij. Kinderen mogen tussen de dieren doorlopen en lekker knuffelen met onze kalfjes, konijnen en pony’s. Ook leer je op een “kunstkoe” hoe koeien met de hand gemolken worden.

Springen op de airtrampoline, graven in de zandbak of meespelen met Boerengolf of de Boerenspelen: het kan allemaal op onze boerderij! En natuurlijk mogen ouders meedoen!

Even uitpuffen kan op ons terras of in het Proeflokaal, met een heerlijk boerenijsje, een drankje en/of iets lekkers te eten van onze kleine kaart. (Het terras is geopend van mei t/m oktober). Uitgebreidere maaltijden zijn op afspraak mogelijk.

Heb je iets te vieren dan is een kinderfeestje de manier om de boerderij te beleven.

Wil je met eigen ogen zien hoe boerenkaas wordt gemaakt? Kom dan op excursie in onze Kaasmakerij.