Bij het kraampje op het erf kunt u gerookte zalm en paling kopen. Ook zijn er regelmatig andere lokale producten te koop door samenwerking met andere Noordoostpolder producenten.

De familie Dieleman is in 2003 begonnen met de boerderijwinkel Vers uit de NOP, als verbreding naast het akkerbouw- en groentebedrijf. De naam Vers uit de NOP staat voor vers uit de Noordoostpolder, onze woonplaats.Vers uit de NOP is begonnen met de huisverkoop om de klant weer te laten ervaren wat kwaliteit is. Dit doen wij door persoonlijke verkoop, productkennis en een kwalitatief goed product.

Welkom op Boerderij GroeiZaam; een zorgbedrijf waar mensen met een beperking werken. Het biologisch tuinbouwbedrijf biedt een veilige werkplek met op de cliënt aangepaste werkzaamheden en stelt zich open voor de omgeving. De werkplek biedt de gelegenheid zich verbonden te voelen met het bedrijf, mogelijkheden te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te dragen.

In de boerderijwinkel worden allerlei producten verkocht uit de omgeving. U kunt bij hen terecht voor uw groente en fruit, eieren, cadeaupakketten, maar ook andere producten variërend van sapjes, noten, koeken, tot bakproducten, sauzen en nougat.