Het biologisch melkveebedrijf is gevestigd aan het oranjekanaal in Zuidveld en is een familiebedrijf. In de bedrijfsvoering zijn kwaliteit, dierwelzijn en weidegang erg belangrijk. Op de boerderij staat een melktap. Daarnaast verkopen zij biologische groenten, melk en vlees van eigen boerderij en van lokale ondernemers uit Drenthe.

Tom en Marlieke Geijsel en hun drie jongens hebben een varkens vermeerderingsbedrijf met 800 zeugen in Een-West. Sinds enige tijd verkopen zij er ook vlees van hun eigen varkens!

Via Facebook kan er vlees (cadeaupakketten/-bonnen) besteld worden. U vindt daar de bestellijst voor het lekkerste vlees. Ook de weekaanbiedingen staan er op. Bestellen kan via Facebook maar de voorkeur gaat uit als u hen een Appje stuurt of even belt. Samen met de klant wordt er een geschikt tijdstip afgesproken wanneer de bestelling kan worden opgehaald.

Ze brengen hun varkens zelf naar het slachthuis en halen een week later het vlees ingevroren weer op. U koopt rechtstreeks van de boer(in) en dat proef je!

Naast het verkopen van hun vlees, vertellen zij ook met trots over hun bedrijf en de beesten op hun varkenshouderij.

In deze boerderijwinkel verkopen ze vlees van eigen erf! Vrij van antibiotica en 100% grasgevoerd.

Ouderwets lekker!

Bij de Blakervelderhoeve kunt u terecht voor een stukje vlees van een dier dat een goed leven heeft gehad.

Zij verkopen lamsvlees op de boerderij, u kunt zien waar uw vlees is grootgebracht.
Zij laten de lammeren zelf slachten bij een lokale slager en daar worden zij verwerkt tot fijne lamsvlees producten. Alle producten zijn in klein-verpakking te koop (per +-250 gr), u hoeft geen pakket af te nemen.
Alle dagen open, maar voor de zekerheid kunt u van te voren altijd even bellen op 06 110 73 344

Bij ons scharrelen de varkens dag en nacht buiten en als ze willen schuilen kunnen ze gebruik maken van de door ons zelf ontworpen schuilhokken.
Bij Maud’s Buitenvarkens betaalt u een eerlijke prijs voor varkensvlees. Dit is vanzelfsprekend hoger dan kilo-knallers. De varkens hebben een goed leven gehad. Daarnaast is de voedselketen kort en overzichtelijk waardoor ze duurzaam vlees voor een fatsoenlijke prijs kunnen aanbieden.