Er is veel interesse is in het reilen en zeilen op de boerderij Timpelsteed, de zorgboerderij Vento Verde en het permacultuurprojekt Hof fan Heden (permacultuurprojekt).

Pyte en Rika vinden het belangrijk dat mensen meer te weten komen over bio dynamische landbouw, teelt van gewassen en het werken en leven op de boerderij in het algemeen. Zij ontvangen sinds jaar en dag stagiaires (en bijvoorbeeld scholen) en we verzorgen graag (corona proof) excursies.

En er is een (vaste) kern medewerkers/vrijwilligers.

Dus wees welkom op hun boerderij om eens lekker met de handen in de aarde te werken (wetenschappelijk bewezen dat je daar blij van wordt!). Ook andere klussen/projekten kun je komen aanpakken want zij hebben erg veel ideeën maar iets minder tijd…..

Kom gerust is buurten en haal je producten in hun biologische boerderijwinkel Timpelsteed.

Wij zijn Marja Woudstra en Rien Vink. We telen op biologische wijze, dat houdt o.a. in: geen kunstmest en geen chemische bestrijdingsmiddelen. In het begin waren de belangrijkste produkten rode bessen, kersen en duindoorn. In de loop der jaren zijn daar nog appels, peren, pruimen, bramen, kruisbessen, aardbeien en frambozen bijgekomen.