Bij het Grootstalletje verkopen ze duurzame en lokale producten, maar doen ook workshops en rondleidingen. Zij ondersteunen innovatieve duurzame boeren.

De producten van Appeltje – Eitje zijn dagvers omdat er rechtstreeks vanaf de boerderij aan de consument geleverd wordt. Onze klanten profiteren van de volgende voordelen:^p

(1) Onze producten zijn duurzamer vanwege de zeer korte keten.
(2) Producten zijn dagvers = minder verspilling.
(3) Je weet wat je eet. Producten komen uit de regio en je kunt bij ons al je vragen stellen.
(4) Door het ontbreken van de tussenhandel betaal je een eerlijke prijs.
(5) Gemak, je koopt binnen 1 minuut de producten uit de automaat en de winkels zijn 7 dagen per week open (ook tijdens feestdagen).
(6) Verse producten zijn extra lekker waardoor je meer gezonde producten eet (ook kinderen).
(7) De winkels zijn goed bereikbaar. ‘gratis parkeren’ = vlakbij.

Sinds 1 juli 2015 bevindt zich aan de Lange Hezelstraat 90A in Nijmegen onze slagerij “Het Vleesch Lokaal”.

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn we een ambachtelijke slagerij. In onze nostalgische winkel onderaan de Lange Hezelstraat verkopen we vlees van lokale Gelderse boeren, dus uit de directe omgeving en daarom altijd vers. En belangrijk voor ons is dat deze boeren diervriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Meer over de herkomst van ons vlees leest u onder het tabblad “herkomst vlees”.

Tot een van onze specialiteiten behoort vers Nederlands lamsvlees, hier treft u dan ook dagelijks een aantrekkelijk assortiment van aan in onze toonbank.
Verder verkopen we ambachtelijk, en traditioneel bereide vleeswaren en worstsoorten, maar ook voor buitenlandse specialiteiten, zoals bijvoorbeeld Ibérico ham, Serranoham en de Spinata Romana kunt u bij ons terecht.

Welkom bij de gezondste groente- en fruitwinkel van Nederland.

We weten als geen ander waar we over praten als het om de beste kwaliteit en versheid gaat van onze producten. Jaar in jaar uit verkopen we de lekkerste groente, fruit en zuidvruchten in onze winkels. En dat al meer dan 30 jaar. Vanuit onze eigen groothandel kunnen we rechtstreeks producten inkopen en uitleveren. Snel schakelen bevordert de versheid. Zo halen we het citrusfruit meestal bij teler José uit Valencia en de kokosnoten bij boer Michel uit Ivoorkust. Maar bij voorkeur halen we de producten uit ons eigen vertrouwde Nederland. Want hier hebben we de lekkerste appels, peren die meestal uit de De Betuwe komen.