Wat in 2010 begonnen is als hobby om lekker en creatief bezig te zijn met alle heerlijkheden die de eigen tuin opleverde, is Lekkers & Moois inmiddels uitgegroeid tot een begrip in het Groene Hart als het gaat om overheerlijke (ook suikervrije) jams, chutneys en andere lekkernijen.

Zorgboerderij De Hoop in Ter Aar is dé plek in het Groene Hart waar kinderen en ouderen met een beperking genieten van een fijne dagbesteding in een landelijke, dierrijke omgeving.
In dit stalletje zijn producten te koop van eigen boerderij. Zoals rundvlees, vrije uitloop eieren, jam en boeren zuivel.

In deze winkel kunt u loeiverse kaas proeven en kopen. Ook leuk om cadeau te doen. Naast alle ambachtelijke kaassoorten zijn er ook eieren, een uitgebreid assortiment streekproducten en op maat gemaakte cadeaupakketten voor elk budget.

Vanuit een jarenlange ervaring van generatie op generatie denken ze, met de zorg voor hun kalveren en uw vlees, de juiste formule te hebben.

Op het gebied van Kwaliteits Kalfsvlees heeft U keuze uit een Groots assortiment, waar je iedereen mee verwent!
Laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen.

Puur en (h)eerlijk! Dat zijn de streekproducten van Landwinkel, stuk voor stuk. Of het nu gaat om Boerenkaas, appeltappen (fruitsappen), scharrelroom, vruchtenjams of streekproducten.

In onze boerderijwinkel kunt u heerlijk vlees kopen van onze eigen runderen en lammetjes. Biologisch varkens- en kipvlees betrekken we van collega bioboeren. Er is een uitgebreid assortiment aan verschillende vleesproducten: van smaakvol ‘gemaksvlees’ (hamburgers, worstjes etc.), luxe vlees (biefstuk, entrecote, cote de boeuff) en slow genieten vlees (rib, sukade) tot de meer vergeten stukken vlees als jodenhaas, longhaas, staartstuk etc. Ook van de andere vleessoorten is er voldoende keuze in assortiment. Alles is diepgevroren en in kleine porties verpakt. Daarnaast is er een groeiend assortiment aan lekkere, seizoensgebonden, regionale en duurzame producten.

Sap van appels en peren uit de eigen boomgaard pak en flessen.
natuurlijk 100% biologisch en zonder toevoegingen.

Biologische geitenkaas ‘feta’ op olie, div. kruiden.

Biologische harde geitenkaas (jong, jong belegen en fenegriek) per stuk geprijsd, ongeveer 300 gram.

Biologische eieren(doosjes van 6 of 10 stuks)