HB Kaas en Meer in Kesteren is ontstaan uit de passie van Henrien Boorsma jr. Aangenaam! Zij komt uit een echte ondernemersfamilie. Al meer dan drie generaties is ondernemen een vanzelfsprekendheid bij de Boorsma’s. Maar zij is de eerste die de foodbranche toevoegt. Delicatessen, kazen, noten, wijnen, chutneys, olijf- en andere oliën, het Bourgondische gevoel wat daarmee samengaat had me onmiddellijk te pakken.
Plaats: Kesteren
Voor Bakker Arjan Huibers komt er een droom uit als hij bakkerij De Greef in Kesteren kan overnemen. Vanwege de beperkte ruimte in zijn andere zaak heeft men steeds het brood van een andere bakker betrokken. Het is natuurlijk een ideaal van de bakker om alles zelf te bakken, ook het brood. Naast brood verkoopt de bakker tevens banket. “We combineren het beste van twee werelden”, zegt de bakker. Ze hebben natuurlijk hun eigen banket, waarover zowel particulieren als horecabedrijven in de regio gelukkig erg enthousiast zijn. Niet voor niets werd onze tompouce in 2017 door het Nederlands Bakkerij Centrum met goud bekroond. Daar zijn ze bij Huibers nog steeds trots op. Deze tompouce is dan ook in Kesteren te koop.