Verse eieren, fruitsap (schulp), aardappels en kaas te koop!

Vitaminerijke pompoenen in allerlei soorten en maten te koop! Tevens verkoop van kalebassen en zelfgemaakte wenskaarten.

Hier worden diverse soorten pompoenen verkocht waaronder eetbare en sierpompoenen. Tevens verkoop van kalebassen.

Heerlijke stop met vers gezond fruit en vers geplukte kersen uit de boomgaard. Mooie ruime zitgelegenheid met springkussen voor de kinderen.

Sinds 2020 is er een voedselbos en moestuin aangelegd waaruit onbespoten groenten en fruit worden geteeld en verkocht. Tevens verkoop van noten, sap en jam.

Tijdens het fietsen kun je van een heerlijke onderbreking genieten bij dit Rustpunt. Niet alleen een lekkere kop koffie of een glas verse melk met huisgemaakt gebak te verkrijgen maar ook seizoensfruit zoals rode, zwarte en kruisbessen.

Oostveens Fruitbedrijf is gevestigd aan de Heeswijk 49 te Montfoort. U kunt er terecht voor uw groente, fruit, appelsap en streekproducten.

In het mooie Blokland vindt u het fruitbedrijf Van Lint, een bedrijf dat  17 hectare groot is.

Zij telen fruit op een milieuvriendelijke manier, waaronder verschillende soorten appels, peren, pruimen, bessen en kersen. Men verkoopt dit in hun eigen fruit- en groenten schuur.

Daarnaast hebben zij een leuk terrasje waar u even plaats kunt nemen om te genieten van de mooie omgeving, uw sapje en/of appeltje.

Marcel & Judith Oostendorp zoeken naar unieke wijnen, qua smaak, herkomst en druivenrassen. Adviseren graag en gaan op zoek naar de perfecte wijn voor jouw smaak en dat altijd zeer scherp geprijsd.

Bied arrangementen voor verschillende evenementen. Bestelde producten uit de webshop zijn ook op afspraak af te halen.

Op de oude stadswal van Montfoort staat molen De Valk te pronken als beeldbepalend, cultureel erfgoed. Een beeld waaraan de bezoekers Montfoort al sinds 1753 herkennen.

De molen heeft een roerige geschiedenis achter de rug, waarbij het dieptepunt ligt rond 1950 als men van plan is de molen volledig af te breken. Maar nu staat Molen de Valk in oude glorie en bovendien volledig operationeel. De molen is uniek omdat hij niet alleen kan malen, maar ook pellen. Iedere dag, zeker de zaterdag en als er voldoende wind staat, is hij druk in bedrijf en vol in productie. Voor het maalproces zijn zes gediplomeerde molenaars beschikbaar.

Kom een keertje binnen voor een rondleiding, of koop bij die gelegenheid in de winkel eerlijke en ambachtelijk geproduceerde producten. Er is een grote keuze voor thuisbakkers. Voor de liefhebbers zijn er o.a. heerlijke kant-en-klare spelt-stroopwafels te koop. Vooral de molenkoekmix en de pannenkoekenmix vinden gretig aftrek. Alles is zuiver en alleen op wind gemalen.