Van de melk die de koeien op de boerderij van Jannette en Laurens den Boer produceren maken ze dagelijks vers boerenijs.

Ze maken met vers fruit en Italiaanse ingrediënten het lekkerste roomijs, yoghurtijs en sorbetijs in vele smaken. Ambachtelijk en vers.

Welkom bij Slagerij Bouter!

Het is ons een genoegen onze klanten via Internet te bereiken. Het is immers niet meer weg te denken uit onze snelle en informatieve maatschappij. Met deze Website willen we onze klanten informeren over de werkzaamheden die bij Slagerij Bouter plaats vinden.

Natuurlijk hebben we veel te vertellen, Slagerij Bouter bestaat immers al 25 Jaar. In die tijd is er veel gebeurd, van een normaal dorpswinkeltje is het nu een moderne winkel in Hoornaar en Giessenburg  en een speciale thuis-service.

Verder hebben we ook een APP zodat u rustig vanuit de luie stoel kunt bestellen.
Download hier de APP voor Apple iPhone of iPad.
Download hier de Android APP.

Jan en Thera Kuiper runnen samen de boerderij en de kaasmakerij.
Zeker 8 keer per week maken zij heerlijke boerenkaas.

Naast de heerlijke boerenkaas, maken zij zelf ook diverse zuivelproducten. Zij maken authentieke roomboter en karnemelk in hun boterkarn. Tijdens het maken van boter blijft de karnemelk volgens ouderwets recept over.
Ook vullen zij hun glazen flessen met volle melk, magere en volle yoghurt en room. Op deze glazen flessen zit statiegeld, zodat ze steeds opnieuw gebruikt kunnen worden.

De Heihoeve BV. is in 1970 opgericht door 3 neven uit de familie de Groot en de familie Kloek.
Deze zijn gestart met ongeveer 150 koeien. Door de uitbreiding van het aantal dieren is in 1978 de stal vergroot met een 32-stands draaimelkstal en met 3 torensilo’s voor automatisch voeren. U kunt bij hen terecht voor rauwe melk en biest (indien voorraadig).