Den Reijer Agro het adres aan de Achterdijk in Zevenbergschen Hoek staat voor het product van land direct naar klant.

Aardappelen, uiten en biologische eieren, vanwege het zelfbedieningsconcept  zijn alle producten voorverpakt. In de herfst bieden ze een ruime keuze aan pompoenen en kalebassen in allerlei soorten en maten. Ook kun je hiervan decoraties kopen of zelf samenstellen.

Fiets gezellig langs hun stalletje. Dit ligt aan de VVVMoerdijkse Bloemendaalse polderroute die in zomer van 2020 door VVVMoerdijk in samenwerking met voorfietser Petra Wevers is ontwikkeld. U bent van harte welkom!

Smaakvolle appel, peren en pruimen telen, dat is waar de familie Lambregts voor gaat. Arjan en Juanita wonen samen met hun twee kinderen op dit fruitteeltbedrijf. Om de boerderij De Stuifakker ligt de boomgaard. Het fruit dat geplukt wordt, slaan zij zelf op en dat wordt in de schuur gesorteerd voordat het naar de veiling gaat.

Arjan en Juanita zijn ook klasseboer en verwelkomen schoolklassen in hun boomgaard voor een lesprogramma. Er valt veel te leren en te beleven.

De familie houdt niet van verspilling van eten, dus een deel van de oogst wordt op kleine schaal verwerkt tot sap en jam.

In de boerderijwinkel vindt u bijna het hele jaar door verschillende rassen appels en peren. En in de zomer de lekkere pruimen. Dit aangevuld met het eigen sap, de zelfgemaakte jam, walnoten, seizoensproducten uit de regio en boerderij-ijs in het zomerseizoen.

Neem bij voorkeur een eigen verpakking mee (alle kleine beetjes helpen).

Deze boerderijwinkel ligt aan de Bloemendaalse polderfietsroute die in zomer van 2020 door VVVMoerdijk in samenwerking met voorfietser Petra Wevers is ontwikkeld.