Indien voorradig: tomaten, appels, walnoten.

Café De Bakkerij, heerlijk kennismaken!

Ruim 30 jaar is Café De Bakkerij een begrip in Zevenbergen en omstreken. Nadat Peter van de Wiel het café in 2011 overnam, is het assortiment van speciaal bieren in de afgelopen jaren toegenomen. Het Café, bekend met zijn logo, ging van 30 naar 180 verschillende soorten biertjes. Hierdoor is Café De Bakkerij naast muziek café met veel live optredens, ook een echt speciaal bier café geworden met een breed assortiment.

Het enige wat ontbrak was een eigen bier. Na een aantal gezellige avonden in het café met goede vriend Fred Farla ontstond het idee om zelf bier te gaan brouwen. Allereerst begon het brouwen als hobby. Na lang wachten, diverse pogingen en veel lol, is hun bier van eigen recept ontstaan. Het eerste bier van 6% hebben ze Blond Sneetje genoemd. Vervolgens is het assortiment uitgebreid en beschikken ze inmiddels over diverse soorten bieren.

Wekelijks brouwen ze met veel plezier in de Kerkstraat in Zevenbergen, waar de brouwerij is gevestigd. Het enige wat daarna nog ontbrak was een naam voor de brouwerij. Met de Bakkerij als thuisbasis was de naam ‘’Brood’’ voor onze brouwerij snel geboren. Brouwerij Brood past prima bij het bekende logo waar Café De Bakkerij bekend om staat.

Als u wilt kennis maken met hun ‘’Brood’’ bieren, dan bent u van harte welkom bij Brouwerij Brood of Café De Bakkerij in Zevenbergen. Zij hopen dat u geniet van de diverse bieren!

Geniet vooral met maten!

Deze brouwerij ligt aan de Bloemendaalse polderfietsroute die in zomer van 2020 door VVVMoerdijk in samenwerking met voorfietser Petra Wevers is ontwikkeld.

Hun warme bakkerswinkeltje ligt aan de prachtige onlangs opnieuw opengebroken nieuwe haven in het centrum van Zevenbergen.

Elke dag vers brood & gebak. Dagelijkse top aanbiedingen, en altijd een super weekaanbieding!

Beide bakkerswinkels (in Zevenbergen en Klundert) van Jac Smit nodigen uit om heerlijk uw brood, gebak en taarten te kopen. Zij staan voor ambachtelijke kwaliteit. Alles wat zij u in hun winkel aanbieden komt uit hun eigen bakkerij. Van een heerlijk worstenbroodje tot een zacht wit kadetje, het is allemaal met liefde voor het vak klaargemaakt. Warme Bakker Jac Smit wilt u doormiddel van hun website een kijkje in onze keuken geven en hopen dat u iets meer te weten zult komen over hun passie voor lekkere en ambachtelijke producten. Zij wensen u een smakelijk bezoek! Mocht u trek krijgen van al dat lekkers, geen probleem. Fiets naar één van hun winkels, zij laten u graag iets proeven.

Bij Zorgboerderij De Zwanenhoeve kunt u terecht groente, fruit, vlees, zuivel, eieren, droogwaren en spullen uit eigen weverij. I.v.m. corona is het alleen op vrijdag ophalen van de zuivelbestellingen. U kunt deze bestelling ophalen tussen 10:00 – 16.00 uur.

Sinds oktober 2020 is Mirjam Nelemans samen met haar man een winkeltje in de schuur van hun boerderij aan de Hazeldonkse Zandweg in Zevenbergen.

Een schattig klein winkeltje met producten van de polders rondom hun boerderij. Denkend aan hun eigen aardappelen die nog net niet biologisch genoemd mogen worden. Maar aangevuld met biologische seizoensproducten van een andere boerin Dyanne Schrauwen, zoals de zoete aardappel, winterwortel en bospeen, prei, uien en pompoenen.

Mirjam heet u welkom op haar boerderij. Hun boerderij ligt direct aan de Hazeldonkse Zandweg waar vele fietsers tussen Zevenbergen en Etten-Leur/Prinsenbeek lokaal hun eten kunnen kopen.

Matthieu Dudok is ruim 20 jaar kok, waarvan 15 jaar bij de Borgh in Zevenbergen. Samen met zijn vrouw Barbara en hun twee kinderen Sepp en Dido wonen ze ook met veel plezier in deze plaats. Koken is naast zijn werk ook echt zijn hobby. Thuis probeert hij dan ook graag nieuwe gerechten uit.

In de corona periode heeft hij als kok uiteraard een tijdje niet volledig kunnen werken. Het idee is toen tijdens een borrel ontstaan om kwalitatief goede soepen te maken. Dit idee hebben zij steeds verder uitgebouwd om zo per oktober 2020 te starten met hun bedrijf.

De ingrediënten van de soepen komen van lokale leveranciers. Deze soepen verkopen zij gevaccumeerd en diepgevroren in halve of hele literzakken.

U kunt deze soep thuis gemakkelijk opwarmen voor de lunch of serveren als volledige avondmaaltijd.

Uw favoriete soep staat niet vermeld op de site? Vraag hen dan naar de mogelijkheden. Bestellen kunt u via email of whatsapp.

Thieukookt zorgt zeker voor een overheerlijke maaltijd en een vrije dag in de keuken!

De Zaak vol Smaak staat synoniem voor lekker. Alles wat zij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Zij hebben lekker veel keuze voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Voor elk moment vindt u bij De Zaak vol Smaak het product of de juiste ingrediënten. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker!

Hun kleine slagerij is te vinden aan de nieuwe Haven van Zevenbergen. Een mooi centrum waar onlangs het water weer terug is gebracht.

Slijterij Nelis verkoopt (lokale) dranken

De Verse Verleiding staat iedere donderdag met een schitterende kraam groente en fruit op de Markt in Zevenbergen.