Aan de Meerweg op nr. 17 te Kropswolde staat een stalletje waar je terecht kunt voor aardappelen, uien en biologische eieren.

Aan de Woldweg 72, te Kropswolde vind je courgettes.

Voor al uw eigen gemaakte jam en courgette in zoet/zuur en leuke lekkere pakketjes voor feestdagen.

Verkoop van eigen gemaakte jam en courgette producten. Alles uit eigen tuin en onbespoten. Men voeg geen andere ingrediënten toe dan natuurlijke ingrediënten die, indien mogelijk, allemaal zelf gekweekt zijn. Verder verkoop van eigen gekweekte kruiden, te veel aan producten in de moestuin voor eigen gebruik en pompoenen.

De jam is per soort leverbaar zolang het seizoen het toelaat of zolang de voorraad strekt. Dit om te voorkomen dat er producten moeten worden ingekocht en dus niet meer biologisch zijn en om de prijs van de producten laag te kunnen houden.

Tevens is er een assortiment aan jam’s speciaal voor mensen met bv. diabetes, die driekwart minder suiker bevatten. Indien het mogelijk is kunnen producten speciaal voor u gemaakt worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Er zijn tevens leuke pakketjes samen te stellen met diverse soorten jam aangevuld met courgette in zoet/zuur of eetbare pompoenen.
Mogelijkheden zijn er genoeg, aangepast op uw wensen.

Op deze locatie teelt men aardappelen, suikerbieten en overige wortel- en knolgewassen. Men fokt en houdt er pluimvee. Verder teelt men er granen, peulvruchten en oliehoudende zaden. In dit stalletje aan huis verkopen ze Bildtstar aardappelen.

Woonboerderij Casa verkoopt kruiden en groenten uit eigen tuin. Ook kun je hier terecht voor kakelverse eitjes van de loslopende kippen! 6 voor € 1,50. Bovendien kun je bij dit stalletje ook diverse leuke cadeautjes kopen.

Oud ijzer

Elke vrijdag halen ze in een straal van 10 kilometer oud ijzer op. Dat is nog eens handig! Heb je oud ijzer staan? Neem contact op met Woonboerderij Casa.

Vlaamse reusjes

Er zijn prachtige Vlaamse reusjes geboren. Deze lieve diertjes mogen vanaf 24 april naar een nieuw huisje. Interesse? Bel of mail naar Woonboerderij Casa.

Mulder Pot – Kropswolde is een modern molenbedrijf in Groningen waar op ambachtelijke wijze met molenstenen gemalen wordt. Het proces is gekoppeld aan een moderne geautomatiseerde productielijn. Voor de granen wordt zoveel mogelijk een beroep gedaan op boerenbedrijven uit de regio. In de (web)molenwinkel van Mulder Pot – Kropswolde vindt u een uitgebreid assortiment voor de thuisbakker. De producten zijn in de Molenwinkel en webwinkel te koop.